Ali Güney: Çalışmaya devam edeceğiz

Ali Güney: Çalışmaya devam edeceğiz

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, Akmeşeli muhtarlar ve kooperatif başkanlarıyla bir araya geldi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin köylere ulaşım desteğiyle ilgili yüksek memnuniyet olduğunu belirtti.

Editor: Haber Editörü
15 Eylül 2021 - 13:54


AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, ilçe yöneticisi Ergün Karagöz, İzmit Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Muharrem Tutuş, Meclis Üyesi Hüseyin Alyüz, Akmeşe Mahalle Başkanı Hüseyin Kalkan ile birlikte Akmeşe’ye gitti. Burada Kocaeli Muhtarlar Dernek Başkanı Mustafa Ersoy, bölge muhtarları Sadettin Açıkgöz, Rahim Varol, Mustafa Karaboğa, Salim Şener, İlhan Gülser, Akmeşe SS.60 No’lu Kooperatif Başkanı Ömür Aytaş ve Akmeşe Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Sebahattin Demiray’la bir araya geldi.

ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Belde ziyaretlerine ara vermeden devam ettiklerini belirten Güney, Kocaeli’nin her ilçesinde olduğu gibi İzmit’in köylerinde de Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin başlattığı köylere ulaşım desteğinin büyük bir memnuniyetle karşılandığını belirterek, “Gerek muhtarlarımızın gerekse kooperatif ve dernek başkanlarımızın bu hususta özel olarak Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın’a teşekkürleri var. Yeni sistemden herkesin memnun olduğunu görmek bizleri de mutlu etti. İzmit’in her köşesinde vatandaşlarımızın talep ve isteklerini yerine getirmek için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x