ADD Kocaeli Ankara gezisini rekor katılımla tamamladı

ADD Kocaeli Ankara gezisini rekor katılımla tamamladı

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Kocaeli rekor katılım ile Ankara gezisini tamamladı

Editor: Haber Editörü
30 Ekim 2023 - 11:41

Cumhuriyetimizin 100. yılında Atatürkçü Düşünce Derneği’nin genel merkezi tarafından düzenlenen kutlama programına on otobüs 500 Kocaeli'li Atatürkçü ile katılım sağlandı. ADD Kocaeli, Cumhuriyetimizin 100. Yılında 500 Atatürkçü ile önce 1. Meclisi daha sonra da Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir'i ziyaret ederek Ankara gezisini rekor katılım ile tamamladı. ADD Kocaeli konuyla alakalı şu ifadeleri kullandı:


KEMALİZM'İN KOCAELİ'DEKİ SARSILMAZ TEK KALESİ
“Cumhuriyetimizin 100. Şeref yılında genel merkezimizce düzenlenen kutlama programına on otobüs 500 Kocaeli'li Atatürkçü ile katılım sağladık.  Şubemiz Cumhuriyetimizin 100. Yılında 500 Atatürkçü ile önce 1. Meclisi daha sonra da Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir'i ziyaret ederek Ankara gezisini rekor katılım ile birkez daha tamamlamış olmanın gururunu yaşıyor. Tekrar daha hatırlatmak isteriz ki, Kemalizim'in Kocaeli'deki sarsılmaz tek kalesi Atatürkçü Düşünce Derneği Kocaeli Şubemiz yürüdüğü zaman Kocaeli yürür! Şubemiz "mış gibi" yapmadan etkili eylemlerine devam edecektir! Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.”

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Güneş Şahin
    5 ay önce
    Add Kocaeli Şubesi Eski Kocaeli ADD Lise Komisyon Başkanı olan kızım Doğa"ya dua etsin geçen sene Gezi Grubunu oluşturup o dönem okuduğu Cahit Elginkan Anadolu Lisesinden arkadaşlarını ve tanıdıklarımız götürdü bu senede resmi üyeliğini İzmit ADD "ye gururla yaptı ve ADD Kocaeli Şubeside hazıra kondu Doğa Ankara"ya gittiğinde arkadaşlarını görünce olay anlaşıldı ne mutlu kızım Doğa ile gurur duyuyorum bu yaşta 10 otobüsü toplamak kolay değildir onun emeklerini kendilerine prim yaptırmalarına da asla izin vermiyorum başkasının yaptığı şeye hazır konmak marifet değil kendin başarmak önemlidir Doğa Şahin şu an Kocaeli üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo televizyon ve sinema bölümü öğrencisi daha güzel şeylere imza atacak İzmit Add"de
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x