Belediye Başkan Aday Adayı Av.Ufuk Acay ilk ziyaretini...

Belediye Başkan Aday Adayı Av.Ufuk Acay ilk ziyaretini Teşkilatlarına yaptı!

AK Parti Darıca İlçe Başkanlığından istifa ederek 31 Mart yerel seçimleri için Darıca Belediye Başkan Aday Adayı olan Av.Ufuk Acay  saha çalışmaları kapsamında ilk ziyaretini teşkilatlarına yaptı.

Editor: Haber Editörü
25 Kasım 2023 - 16:29

Sırasıyla Ana Kademe, Gençlik Kolları ve Kadın Kolları ile bir araya gelen Acay, teşkilat mensuplarıyla seçimlere ilişkin istişarelerde bulundu.


ACAY’DAN BİRLİK MESAJI!
Darıca Belediye Başkan Aday Adayı Av.Ufuk Acay parti mensupları ile buluştuğu toplantıda, ”Elhamdülillah Darıca teşkilatlarımız ile birlikte girdiğimiz birçok seçimde yüzümüzün akıyla çıkarak partimizin bayrağını göndere diktik. Zor bir sürece giriyoruz. Yerel seçimler kendi dinamikleri olan genel seçimlerden farklı havada yürüyen bir seçimdir. Bir ve beraber olmamız lazım. Hukukumuzu ve kardeşlik bağımızı çok sağlam tutmamız gerekli”dedi.


“RABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN”
“Başta mevcut belediye başkanımızın ve aday adaylarımızın hakkı ve hukukunu korumanız temennimizdir “diyen Acay,” Elbette genel merkezimiz bir karar verecek. Önemli olan AK Parti bayrağımızın Darıca’da devam etmesidir. İsimlerin bir önemi yoktur. Her birimizin bir birimize ihtiyacı var. Geresi takdiri ilahi ve büyüklerimizin kararıdır. Rabbim yar ve yardımcımız olsun ”şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x