AK Parti’de temayül yoklaması 26 Kasım’da

AK Parti’de temayül yoklaması 26 Kasım’da

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, bugün düzenlendiği bir basın toplantısı ile gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Başkan Talus, açıklamalarında temayül yoklaması için de tarih verdi

Editor: Haber Editörü
22 Kasım 2023 - 16:07

Yerel seçim süreci için aday adaylığı sürecinin başladığı AK Parti’de, başvuru süreci bugün saat 19:00 itibarı ile sona eriyor. İşte bu kapsamda AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, AK Parti il binasında düzenlediği basın toplantısı ile hem gündeme hem de başkan adaylıklarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Açıklamalarında temayül yoklaması için tarih de veren Talus, şunları söyledi:

BAŞVURULAR BUGÜN BİTİYOR
6 ilçe başkanımız istifa etti ve orada birlik ve beraberlik içerisinde 5 ilçe başkanımızı atadık. 11 Kasım itibarı ile belediye başkan aday adaylıkları ve meclis üyelikleri için başvuruları almaya başladı. Bugün itibarı ile başvurular saat 19:’00’da sona erecek.

TEMAYÜL YOKLAMASI 26 KASIM’DA
Belediye başkanları ile ilgili temayül yoklamamız 26 Kasım Pazar günü saat 10:00-16:00 arası Kongre Merkezinde olacak. Teşkilat mensuplarımız İzmit’te, belediyesi bize ait olmadığı için 3, diğer ilçelerde 2 aday ismi yazarak tercihte bulunacaktır. Diğer 11 ilçemizde de belediye başkanının performansı ile ilgili yaklaşık 4 soru var, onlara cevap verecekler. Allah’ın izniyle süreci bize yakışan bir şekilde tamamlamak istiyoruz. Burada bütün adaylarımıza eşit mesafede yaklaşıyoruz. Özellikle onlara tembihlediğim, aday adaylarının kendileri hakkında farklı yorum yapmaması.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x