Söğüt, ziyaretlerine devam ediyor

Söğüt, ziyaretlerine devam ediyor

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, STK ziyaretleri kapsamında odaları ziyaret etti. Oda Başkanları ile Körfez’de yapılan ve yapılması planlanan çalışmalarla ilgili de konuşan Başkan Söğüt, “Körfez’i beraber el ele geleceğe taşıyoruz” dedi

Editor: Haber Editörü
12 Aralık 2023 - 15:26

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, STK ziyaretleri kapsamında ilçede oda başkanlarını da ziyaret etti. Başkan Söğüt ilk olarak Körfez Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yahya Öztürk’ü ziyaret etti. Başkan Söğüt Öztürk’ün ardından da Körfez Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Karadeniz, Körfez SS 10 Nolu Minibüs Otobüs Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Bünyamin Koç ile Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ferit Kır’ı ziyaret etti.


ORTAK AKIL İLE HAREKET ETTİK

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Körfez’de yapılan ve yapılması planlanan çalışmalarla ilgili de konuşan Başkan Şener Söğüt, “Oda Başkanlarımıza hoş sohbetlerinden ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Göreve gelirken vurguladığımız en önemli noktalardan birisi ‘ortak akıl’ ile hareket edeceğimizdi. Dönüp 5 yıla baktığımızda da attığımız her adımı istişare ederek gerçekleştirdik.


ODA BAŞKANLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Bugün de oda başkanlarımızı ziyaret ettik. Hem kendileri ile sohbet etmek hem de yaptığımız ve yapmayı planladığımız çalışmalarla ilgili olarak istişarelerde bulunuyoruz. Kendilerine bu noktada bizlere verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Oda başkanları da Başkan Şener Söğüt’e ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x