Macit Kardeş’in amcası vefat etti!

Macit Kardeş'in amcası vefat etti!

Refah Partisinin Gebze'deki kurucularından bir dönem ise Gebze Belediye Başkanı Ahmet Pembegüllü ile siyaset yapan Yakın Takip Gazetesi sahibi Macit Kardeş 'in amcası İbrahim Kardeş vefat etti.

Editor: Haber Editörü
19 Kasım 2023 - 17:38

Refah Partisinin Gebze'deki kurucularından bir dönem ise Gebze Belediye Başkanı Ahmet Pembegüllü ile siyaset yapan Yakın Takip Gazetesi sahibi Macit Kardeş'in amcası İbrahim Kardeş vefat etti.Kardeş'in vefatı bölgede büyük üzümtüye yol açarken,Macit Kardeş ise sosyal medyadan yaptığı açıklamada,"İnna Lillâhi ve İnnâ İleyhi RaciûnAilemizin buyüğü amcam Ibrahim Kardeş fani dünyada ömrünü tamamlayarak ahirete irtihal etmiştirCenazemiz pazartesi günü yenimahalle merkez camiiden öğlen namazına mütakiben kılınanan cenaze namazından ardından akse mezarlığına defnedilecektirRabbim rahmeti ile muamele eylesin"dedi.

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Seyit CAN
    5 ay önce
    Dâr-ı bekâya vuslat eden emsalsiz insan İbrahim abimize Rabbim Rahmeti ile muamele etsin. Yeri pür nur mekanı cennet makamı âli olsun.Biz kendisinden memnunduk Rabbimde memnun olsun. Ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dilerim.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x