Özel Gebze Deva Okulları ile Tuzla Kars Ardahan Iğdır Dernekler...

Özel Gebze Deva Okulları ile Tuzla Kars Ardahan Iğdır Dernekler Platformu arasında protokol imzalandı

Özel Gebze Deva MTAL ve Deva Akşam Lisesi ile Tuzla Kars Ardahan Iğdır Dernekler Platformu arasında bir protokol imzalandı. İmza törenine Tuzla Kars Ardahan Iğdır Dernekler Platformu başkanı Efendi Aras, Özel Gebze Deva MTAL Müdür Yardımcısı Muhammet Kanat ve Özel Gebze Deva Akşam Lisesi Müdürü Erencan Yıldırım ve basın mensupları katıldı.

Editor: Haber Editörü
06 Eylül 2021 - 10:15

İmzalanan protokol gereği platform üyeleri ve birinci derece akrabalarından bu okullara kayıt yaptıranlara liste fiyatı üzerinden yüzde 15 indirim uygulanacak.

Törende söz alan Özel Gebze Deva MTAL Müdür Yardımcısı Muhammet Kanat, "Gebze'nin köklü eğitim kurumlarındanız. Uzun yıllara dayanan eğitim tecrübemizi 2013 yılından itibaren meslek liseleri alanına taşıdık. Şu anda kurumumuzda Sağlık ve Mimari Yapı Teknik Ressamlığı alanlarında eğitim veriyoruz. Sağlık alanında Hemşire Yardımcılığı ve Sağlık Bakım Teknisyenliği bölümlerimiz mevcuttur. Mimari Yapı Teknik Ressamlığı bölümü ise yüzde 100 devlet teşviklidir. Öğrencilerimizin bu imkanlardan faydalanması bizleri memnun edecektir. " diye konuştu.

Özel Gebze Deva Akşam Lisesi Müdürü Erencan Yıldırım ise liseyi örgün olarak bitirme hakkı kalmamış öğrencilerimize akşam lisesi eğitimi ile liseyi bitirme imkanı sunduklarını dile getirdi. Yıldırım, "Yaşları kaç olursa olsun, iş hayatlarında ilerlemek, üniversite okuma fırsatını yakalamak ve özgüvenlerini artırmak için öğrencilerimizi okulumuza davet ediyoruz." dedi.

Protokol taraflarından Tuzla Kars Ardahan Iğdır Dernekler Platformu başkanı Efendi Aras, Deva Okullarının köklü bir geçmişi olduğunu, bu nedenle eğitime destek vermekte tereddüt etmediklerini dile getirdi. Aras, "Üyelerimiz imzaladığımız bu protokoldeki indirimden faydalanabilirler. Saygın bir eğitim kurumu ile yaptığımız bu protokol bölgemizin gelişmesi açısından fayda sağlayacaktır." diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x