Nesibe Aydın, Uluslararası Ödül Programı okulu oldu

Nesibe Aydın, Uluslararası Ödül Programı okulu oldu

Ulusal ve uluslararası ölçekteki başarıları ilimize getirmeyi hedefleyen Nesibe Aydın Kocaeli Okulları, Uluslararası Ödül Programı okulu oldu

Editor: Haber Editörü
02 Nisan 2021 - 14:20

Ulusal ve uluslararası eğitim platformlarındaki tüm gelişmeleri yakından takip eden Nesibe Aydın Kocaeli Okulları, Uluslararası Ödül Programı okulu oldu. Lise müdürü Sercan Beyzi konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Nesibe Aydın Kocaeli Okulları olarak bu yıl gerekli eğitimleri ve hazırlıkları tamamladıktan sonra, okulumuzu bir ödül merkezi haline getirmeyi başardık. Bu programı gençlerle birlikte yürüterek, aldıkları belgelerle gelecekteki akademik ve iş hayatlarına daha fazla ışık tutmayı hedefliyoruz” dedi.

YENİ KAMPÜSLE İMKANLAR ARTACAK

Öğrencileri; evrensel değerleri benimsemiş, özgür, sorumluluk sahibi, açık fikirli, duyarlı, yaratıcı, sorgulayan ve özyönetim becerilerine sahip bireyler olarak yaşama hazırlamak için her türlü imkanı seferber ettiklerini söyleyen Beyzi, “Yeni kampüsümüzde gençlerimizi akademik, sportif ve sanatsal alanlarda destekleyerek yaratıcılıklarını ortaya çıkaracak çok daha fazla imkan sunacağız” diye konuştu. Beyzi, Nesibe Aydın Kocaeli Okulları olarak yeni ödüller için hazırlıklarının sürdüğünü de sözlerine ekledi.

BİR MİLYONA YAKIN KATILIMCI

Duke of Edinburgh diğer adıyla Uluslararası Gençlik Ödülü Programı 1956 yılında Dr. Kurt Hahn ve Prens Philip tarafından kurulmuş olup ,14 ve 24 yaş arasında olan gençlerin katılarak ‘beceri geliştirme, fiziksel gelişim, gönüllü hizmet, macera ve keşif yolculuğu ile toplumsal uyum’ kategorilerinde kendilerini fiziksel ve zihinsel olarak geliştirmelerine olanak sunuyor. Kar amacı gütmeyen program, dernek ve kuruluşlar aracılığıyla yürütülüyor ve 130’dan fazla ülkede, her yıl dünya genelinde bir milyona yakın katılımcı ile çalışmalarını sürdürüyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x