Korkmaz’dan, Yıldızlı ve Erenkaya’ya vefa

Korkmaz'dan, Yıldızlı ve Erenkaya'ya vefa

Gölcük CHP ilçe Gençlik Kolları Başkanı Furkan Korkmaz ve ekibi il Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ve önceki dönem Milletvekili Hikmet Erenkaya'yı ziyaret etti.

Editor: Haber Editörü
05 Şubat 2021 - 13:07

Gölcük CHP ilçe Gençlik Kolları Başkanı Furkan Korkmaz ve ekibi il Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ve önceki dönem Milletvekili Hikmet Erenkaya'yı ziyaret etti.

 

Korkmaz ve ekibi vefa ziyaretlerine devam ediyor

Gölcük CHP Gençlik Kolları Başkanı Furkan Korkmaz ve ekibi Gölcük CHP'ye hizmet etmiş eski ilçe Başkanları Caner Uzuner, Fahrettin Büyükoğlu, Gölcük CHP eski ilçe Başkanı 3 dönem Kocaeli CHP il Başkanlığı yapan Cevdet Barış, önceki dönem CHP Milletvekili adayı M. Tamer Solakoğlu, İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Solakoğlu, Gölcük CHP ilçe Başkanı İsmet İşeri'nin ardından il Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ve önceki dönemlerden Kocaeli Milletvekili ve İzmit Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Erenkaya'yı ziyaret etti.

 

Başkanlara teşekkür etti

Başkan Furkan Korkmaz "İl Başkanımız Harun Yıldızlı ve İl Başkan Yardımcımız Turgay Seyis'i, Gençlik Kolları İl Başkanımız Zeki Karakadılar ve Gençlik Kolları İl Başkan Yardımcımız Gürcan Bekar ile birlikte nezaket ziyaretinde bulunduk. Bizleri en güzel şekilde ağırlayan il başkanımıza teşekkürlerimizi sunarız. İl Başkanlığı ziyaretinin ardından önceki dönemlerden Kocaeli Milletvekili ve İzmit Büyükşehir Belediye Başkanımız Hikmet Erenkaya'yı çalışma ofisinde ziyaret edip, yerel ve genel gündem hakkında değerlendirmelerde bulunduk. Bizlere deneyimlerini aktarıp, güzel bir şekilde ağırladığı için değerli başkanımıza teşekkür ederiz" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x