Kocaeli’de yağmur tahmini değişti!

Kocaeli’de yağmur tahmini değişti!

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğünün haftalık hava tahmin raporu yenilendi. Yenilenen raporda yağmur tahmini değişti, daha önce yağmurlu olacağı söylenen günden yağmur tahmini kalktı. Toz fırtınasıyla ilgili tahminde ise bir değişiklik olmadı. İşte haftalık hava durumu…

Editor: Haber Editörü
18 Nisan 2021 - 13:21

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü, haftalık hava tahmin raporunu yeniledi. Raporda yağış tahmini değişti. Önceki günkü raporda yağmurlu olacağı söylenen çarşamba gününden yağmur tahmini kalktı. Sıcaklıklar ise hafta boyu 19-23 derece seviyesinde seyredecek. Toz fırtınasıyla ilgili tahminde bir değişiklik olmadı. Bugün ve yarın için yağmur ve toz fırtınası uyarısı yapıldı. İşte haftalık hava durumu…

18 Nisan Pazar günü yani bugün hava gök gürültülü sağanak yağışlı, sıcaklık en düşük 12, en yüksek 23 derece. Pazar günü toz fırtınası ve çamur yağışı bekleniyor.

19 Nisan Pazartesi günü yani yarın sağanak yağış var, sıcaklık en düşük 14, en yüksek 22 derece. Toz fırtınası pazartesi günü de devam edecek.

20 Nisan Salı günü de sağanak yağış beklentisi var, sıcaklık en düşük 12, en yüksek 19 derece olacak.

21 Nisan Çarşamba günü için daha önce yapılan yağış tahmini kalktı. Çarşamba günü hava açık olacak. Sıcaklık en düşük 9, en yüksek 20 derece olarak hissedilecek.

22 Nisan Perşembe günü de hava açık, sıcaklık en düşük 11, en yüksek 20 derece.

Orta vadeli tahminlere göre 23 Nisan Cuma günü de yağmur beklenmezken, 24 Nisan Cumartesi günü gök gürültülü sağanak yağış var.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x