Kaymakam Güler, muhtarlarla vedalaştı!

Kaymakam Güler, muhtarlarla vedalaştı!

Tekirdağ Süleymanpaşa Kaymakamlığına atanan Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, veda ziyaretleri kapsamında Muhtarlar Derneğini ziyaret etti.

Editor: Haber Editörü
24 Ağustos 2022 - 11:09

Dernek binasına gelişinde Kaymakam Güler’i Muhtarlar Derneği Başkanı Musa Uslu ve dernek yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

 Ziyarette yaptığı açıklamada muhtarların önemli bir kamu görevini yürüttüğünü belirten Kaymakam Güler, “20 Eylül 2017 tarihinden beri beş yıldır büyük bir onurla yürütmekte olduğum Gebze Kaymakamlığı görevimden Cuma günü ayrılacağım. Hangi görevde olursanız olun bir başlangıcı ve sonu vardır. Önemli olan görevi yaptığınız yerde bir taraftan devletin size yüklemiş olduğu görevi ifa etmek diğer taraftan devletimizin sıcak elini vatandaşlarımızın yüreğinde hissettirmek vatandaşın ihtiyaçlarını, dertlerini çözmek, vatandaşların gönlüne girmek.

 Vatandaşlarımıza hizmet etmek için yoğun çaba sarf eden ve Kamu hizmetlerinin daha etkin ve verimli yürütülmesi noktasında önemli görevler üstlenen muhtarlarımıza kolaylıklar ve başarılar diliyorum. Birlikte çalıştığımız ve yaptığımız bütün hizmetlerde imzası olan her düzeydeki kamu görevlisi arkadaşlarıma yürekten teşekkür ederim. " dedi.      

 Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dernek Başkanı Uslu, Kaymakam Güler’e teşekkür ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x