Darıca Müteahhitler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Salih Günal ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Gebze Ticaret Odası (GTO) Meclis Başkanı ve aynı zamanda GTO Başkan adayı Oğuz Şerifalioğlu’nu ziyaret etti.
Gerçekleşen ziyarette dernek çalışmaları ve önümüzdeki süreçte hayata geçirilecek projeler üzerine karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Samimi bir atmosferde geçen buluşmada, Darıca Müteahhitler Derneği heyeti ayrıca gerçekleştirecekleri açılış programı için Şerifalioğlu’na davette bulundu.
“İŞ DÜNYASINDA GÜÇLÜ İŞ BİRLİĞİ VURGUSU”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Oğuz Şerifalioğlu, Darıca Müteahhitler Derneği Başkanı Salih Günal ve yönetimini ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Şerifalioğlu açıklamasında, nazik ziyaretleri ve davetleri dolayısıyla heyete teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.
Karşılıklı istişarelerin ve güçlü birlikteliklerin iş dünyasına önemli katkılar sunacağını vurgulayan Şerifalioğlu, bu tür temasların bölge ekonomisine değer katmaya devam edeceğini belirtti.


YORUMLAR