Kartepe’de turnuva sırası miniklerde

Kartepe'de turnuva sırası miniklerde

Kartepe Belediyesi ve Kartepe Kulüpler Birliği tarafından düzenlenen Minikler Futbol Turnuvası başladı. U-11 ile U-12 yaş gruplarının yer aldığı turnuvada 11 takım mücadele ediyor.

Editor: Haber Editörü
24 Ağustos 2022 - 11:08

 Kartepe Belediyesi ve Kartepe Kulüpler Birliği tarafından Derbent Stadı’nda düzenlenen Minikler Futbol Turnuvası başladı. İlk karşılaşmada Eşmespor – Fatih Sultan Mehmetspor Kulübü ve Suadiyespor – Şirinsulhiyespor karşı karşıya geldi.

 İLK İKİ SIRA YARI FİNALE ÇIKACAK

Minikler Futbol Turnuvası’nda A grubunda 6, B grubunda da 5 takımın mücadele edecek. Gruplarında ilk iki sırada yer alacak olan takımlar yarı finale yükselecek. Turnuvadaki maçlar 25'er dakikadan iki devre halinde oynanırken, devre aralarındaki molalar 8 dakika olarak belirlendi. Takımlar sahada 8 kişiden oluşan kadrolarıyla mücadele ediyor. 

KIYASIYA MÜCADELE

Minikler Futbol Tunuvası’nın açılış maçında Fatih Sultan Mehmetspor Kulübü rakibi Eşmespor’u 7-0 mağlup ederken, Şirinsulhiyespor rakibi Suadiyespor’u 2-1 mağlup etti. Karatepespor, Uzunçiftlik Futbol Kulübü ile 2-2 berabere kaldı. Kartepe Belediyespor, rakibi Arslanbey Gençlerbirliğispor’u 3-0 mağlup etti. Günün son maçında Derbentspor, Sarımeşespor’u 4-3 yendi.  

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x