Kartepeli Furkan ve arkadaşları Teknofest 2021’de İHA...

Kartepeli Furkan ve arkadaşları Teknofest 2021'de İHA kategorisinde ilimizi temsil etmenin gururunu yaşıyor

Ataevler Mahallesi'nin sevilen isimlerinden Gülizar - Hamdi Yayla çiftinin oğulları olan, KOÜ Elektronik ve Haberleşme Mühendisliğini başarı ile götüren, ERASMUS kapsamında İtalya'da staj yapma hakkını kazanan Furkan Yayla bir kez daha Kartepe'nin gururu olma yolunda ilerliyor.

Editor: Haber Editörü
16 Eylül 2021 - 15:00

AK Parti Kartepe İlçe Yöneticisi Hamdi Yayla'nın oğlu Furkan Yayla başarılarına bir başarı daha eklemek üzere Teknofest 2021'de İnsansız Hava Araçları Yarışmasında arkadaşlarıyla birlikte Kocaeli'ni temsil etmenin gururunu yaşıyor.

Üniversite öğrencilerinin İHA teknolojileri hakkındaki farkındalıklarını arttırmayı, bu konuda çalışmalar yapmalarını teşvik etmeyi ve ülkemizin sahip olduğu rekabet gücünü arttırmayı amaçlayan, 2016 yılından günümüze kadar düzenlenen Uluslararası İnsansız Hava Araçları (İHA) Yarışmasında, bu yıl da KOÜ'lü öğrenciler ilimizi başarı ile temsil ediyorlar.

"SABİT KANAT DALINDA YARIŞIYORLAR

KOÜ Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği öğrencisi olan Kartepeli Furkan Yayla ve beraberinde ki  arkadaşları Baturay Yıldız, Furkan Kalemkuş, Enes Çamur, Emre Balkese, Emre Karapınar, Taha Daş, Sezer Yıldırım ve Ziya Can Tatar, Sabit Kanat kategorisinde yarışıyor. Tüm kategorilerden geçerek finale kadar yükselen ve yarışmaya hak kazanan Kocaelili ekip bu hafta sonu açıklanacak olan sonuçları heyecanla bekliyorlar.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x