Başkan Çiftçi 3 yeni projenin müjdesini verdi!

Başkan Çiftçi 3 yeni projenin müjdesini verdi!

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Merkez Camide kıldığı namaz sonrası  cemaatle hasbihal etti .

Editor: Haber Editörü
20 Nisan 2021 - 14:10 - Güncelleme: 20 Nisan 2021 - 14:47

Çayırova belediye başkanı Bünyamin Çiftçi başkan yardımcıları Kenan Tuzcu ve Sadettin Arıkboğa ile birlikte merkez camiide kıldıkları namaz sonrası cami cemaatinin istek ve temennilerini dinledi.Cemaatle yaptığı sohbette birde müjde veren Başkan Çiftçi,3 dev projenin temellerinin 2021 yılı içerisinde atılacağını dile getirdi

Başkan Çiftçi, ikindi namazı sonrasında Çayırova Merkez Camii cemaatiyle bir araya geldi. Namaz çıkışında vatandaşlarla uzun süre sohbet eden Çiftçi, daha sonra ise talep ve isteklerini dinledi. İşimiz gücümüz hizmet diyen Belediye Başkanı Çiftçi, vatandaşların sorularını tek tek yanıtladı. Gelen taleplerin çözümü için ilgili müdürlüklere talimat verdi.

Çayırova Mahallesi sakinleriyle samimi bir ortamda geçen buluşmada konuşan Başkan Çiftçi, "Bizim için halkımızın istek, talep ve önerileri çok önemli. Hemşerilerimizin belediye hizmetlerinden daha iyi faydalanmasını istiyoruz. Bunun içinde, her fırsatı halkımızın talep ve önerilerini dinleyerek geçiyoruz diyen başkan Çiftçi, 2021 yılının Çayırova ilçesi için yatırım ve atılım yılı olacağının altını çizdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x