Akar ve Hürriyet Öğretmenler Günü’nü kutladı

Akar ve Hürriyet Öğretmenler Günü'nü kutladı

İzmit Belediyesi bünyesinde görev yapan eğitmenler ve öğretmenler için 24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle düzenlenen geceye konuk olan TBMM Başkanvekili Haydar Akar, “Fatma Kaplan Hürriyet’in projelerinin odağında insan var. Bir belediye başkanı insana dokunduğu zaman başarılı sayılır” dedi.

Editor: Haber Editörü
26 Kasım 2021 - 11:10

İzmit Belediye Başkanı   Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit Belediyesi çatısı altında çocuklara, gençlere ve kadınlara değerli bilgiler öğreten ve gelişimlerine destek olan eğitimciler ve öğretmenlerle 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde bir araya geldi. DoubleTree by Hilton Otel’de düzenlenen ve oldukça eğlenceli geçen programa, TBMM Başkanvekili Haydar Akar, İzmit Halk Eğitim Müdürü Zeki Kalaç, İzmit Belediyesi başkan yardımcıları, koordinatörleri ve birim müdürlerinin yanında İzmit Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (İZMEK), İzmit Sanat Akademisi ve İzmit Kadın Girişimciler Merkezi eğitmenleri, Yeşilova Çınar Çocuk Evi öğretmenleri ile İzmit Belediyespor antrenörleri ve aileleri katıldı.

AKAR, ATATÜRK’ÜN ÖĞRETMENLERE VERDİĞİ DEĞERE DEĞİNDİ
Programın açılışında konuşan TBMM Başkanvekili Haydar Akar, “Bizleri bu akşam buluşturan sayın belediye başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkür ediyorum. Mustafa Kemal Atatürk, Büyük Taarruz sonrası ‘Asıl savaşımız şimdi başlıyor. Asıl savaşımız cehalet iledir” diyor. O gün itibariyle yüzde 8’lerde olan okuma oranı olan bir toplumdan, herkesin okuma yazma öğrenebileceği bir sistemi kurmak için çaba sarf ediyor. Bunu öğretmenle yapıyor. Öğretmenlerimiz için özel çaba sarf etti. Tahtanın başına geçti. Gerektiğinde eğitimleri kendisi verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x