Vali Yavuz; ""Eyleme katılan gençlerin hiç birinin yurt...

Vali Yavuz; ""Eyleme katılan gençlerin hiç birinin yurt talebi olmadığı tespit edilmiştir"

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda yurtlara yerleşemeyen öğrenciler için, “Hiçbir gencimiz mağdur edilmeyecektir” ifadelerini kullanmıştı. Vali Yavuz bugün yaptığı paylaşımında da; "Eyleme katılan gençlerin hiç birinin yurt talebi olmadığı tespit edilmiştir" dedi.

Editor: Haber Editörü
22 Eylül 2021 - 14:20

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, üniversite öğrencileri için Gençlik ve  Spor Bakanlığına bağlı olan yurtlarda yerleştirmelerin devam ettiğini, Perşembe günü (bugün) bir yerleştirme daha yapılacağını ve hiçbir gencin mağdur edilmeyeceğini söylemişti.

"MAĞDUR EDİLMEYECEK"

Vali Yavuz’un konuyla alakalı dün yapmış olduğu açıklamada da: “Değerli Kardeşlerim, Üniversite öğrencilerimiz için Gençlik ve Spor Bakanlığımıza bağlı yurtlara halen yerleştirmeler devam etmekte olup, perşembe günü bir yerleştirme daha yapılacaktır. İlimizde şu an yurtlarımızda yer bulunmakta olup hiçbir gencimiz mağdur edilmeyecektir.” ifadelerini kullanmıştı.

"YURT TALEBİ YOK!"

Yaklaşık 10 dakika önce Kocaeli Valisi Seddar Yavuz'un Twitter hesabından şu paylaşıma yer verildi; "Değerli Kocaelili Kardeşlerim, İlimizde yurt kapasitesinin yetersiz olduğu gerekçesi ile eylem yapan gençlerin bir kısmının farklı şehirlerden geldiği ve İlimizle irtibatının olmadığı ayrıca eyleme katılan gençlerin hiç birinin yurt talebi olmadığı tespit edilmiştir. Saygılar.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x