Prometeon Türkiye özel öğrencileri ağırladı

Prometeon Türkiye özel öğrencileri ağırladı

Prometeon Türkiye Engelliler Haftası nedeniyle özel öğrencileri ağırladı

Editor: Haber Editörü
21 Aralık 2021 - 13:59

 Prometeon Türkiye, Dünya Engelliler haftası Günü kapsamında, Köseköy Gençlik Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde eğitim gören özel öğrencileri her yıl olduğu gibi fabrikasında konuk etti. Çeşitli sosyal aktivitelerle eğlenen öğrenciler için çalışanlar tarafından pasta kesildi ve hediyeler dağıtıldı. Organizasyonda üst düzey  pandemi tedbirleri uygulanarak öğrencilerin rahat etmeleri sağlandı.

ÖĞRENCİLER HEDİYELERLE KARŞILANDI
Okul Müdürü Ayhan Özler ve öğretmenleri ile birlikte İzmit Prometeon fabrikasına gelen öğrenciler, çalışanlar tarafından karşılandılar. Fabrika sosyal tesislerine müzik eşliğinde giriş yapan öğrenciler, kendilerine için özel hazırlanan yemeğin ardından, çeşitli sosyal aktiviteler ve çocuk şarkıları ile eğlendiler. Öğrenciler kendileri için hazırlanan pastayı kestiler. Ayrıca, etkinlik sonunda fabrika Prometeon fabrikası yöneticileri ve çalışanları, öğrencilere aldıkları hediyeleri takdim ettiler.


 
ÖZER: PROMETEON OLARAK ÖĞRENCİLERİ AĞIRLAMAKTAN GURUR DUYDUK
Prometeon Türkiye Fabrika Direktörü Bahadır Özer yaptığı kısa konuşmada “Bu güzel ve özel öğrencilerimiz , bizim bir parçamız ve hayatın bir gerçeği ve bizim parçamız. Onlara her zaman sahip çıkarak, destek olmalıyız. Gelenekselleşen etkinliğimizle, Dünya Engelliler Günü kapsamında bu anlamlı günde kendilerini fabrikamızda konuk etmiş olmaktan, eğitimlerine katkı sağlayacak şekilde beraberce keyifle vakit geçirmiş ağırlamış olmaktan her yıl olduğu gibi dolayı şahsım ve şirketim adına onur mutluluk duyuyorum. Eğitimleri esnasında evlatlarımıza tüm ilgi, sevgi ve şefkatlerini gösteren okul yöneticilerine ve öğretmenlerine ayrıca teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x