Kartepeli eski başkanlar İYİ Parti’nin istişare toplantısında...

Kartepeli eski başkanlar İYİ Parti'nin istişare toplantısında buluştu

Kartepe'nin kapatılan Belde Belediye Başkanları, İYİ Parti Kartepe İlçe Teşkilatının düzenlediği kahvaltılı istişare toplantısında buluştular.

Editor: Haber Editörü
10 Ekim 2022 - 12:55

İYİ Parti Kartepe İlçe Teşkilatı'nın; Kartepe'nin Kanaat Önderleri ile buluşmak, Kartepe'nin yaşadığı sorunları tespit edip, çözüm önerilerini ortaya çıkarmak, İlçe'nin geçmişi ile geleceğini bir araya getirerek Kentlilik kimliğini oluşturabilmek adına başlattığı "41 Kişiyle 41 Kahvaltı" Programının ilkine Köseköy Belediyesi Eski Başkanı : Selahattin Altınkaya, Suadiye Belediyesi Eski Başkanı : Musa Öğünç, Uzunçiftlik Belediyesi Eski Başkanı : Yaşar Sönmez, Acısu Belediyesi Eski Başkanı : Yusuf Akyıldız, Uzuntarla Belediyesi Eski Başkanı : Ömer Hazer
Derbent Belediyesi Eski Başkanı : Çetin Çavuş, Arslanbey Belediyesi Eski Başkan Vekili : Enis Demir, Uzunçiftlik Belediyesi Eski Başkan  Yardımcısı : Bayram Aslan, Köseköy Belediyesi Başkan Adayı ve Eski Muhtar : Osman Kılıç, Kartepe Belediyesi Başkan Adayı ve Demokrat Parti İlçe Eski Başkanı : Ayhan Öztürk, Ak Parti FSM Mahalle Eski Başkanı : Hüseyin Yılmaz, Uzunçiftlik Otobüs Kooperatifi Eski Başkanı : Şaban Şirin, MÇP Arslanbey Belediye Başkan Adayı : Ekrem Tarhan, MHP Kartepe İlçe Eski Başkanı : Ahmet Yusuf ve geçmiş dönemlerde Kartepe'de farklı partilerde görev almış bir çok isim ile birlikte İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız'da konuk olarak katıldı.

"ONLARIN BİLGİ VE BİRİKİMLERİNDEN İSTİFADE ETMEYE ÇALIŞIYORUZ"
Kartepe'nin her kesim tarafından saygı gösterilen isimlerinin İYİ Parti binasına teşrif ederek düzenlenen programa katılmış olmalarından dolayı yaşadığı mutluluğu dile getiren İl Başkanı Şanbaz Yıldız " Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener'in öncülüğünde Partimiz her geçen İktidar hedefine doğru emin adımlarla ilerliyor. Bizlerde Kocaeli'de İl teşkilatımız ve İlçe teşkilatlarımız ile birlikte düzenlediğimiz çeşitli etkinlikler ile Kocaeli'mizin kıymetli isimleri ve kanaat önderleri ile bir araya gelerek, onların bilgi birikimi ve tecrübelerinden istifade etmeye çalışıyoruz. Hayatta en önemli olgulardan biri Vefa'dır bu sebeple İYİ Parti olarak Kentimize katkı koymuş büyüklerimize şükranlarımızı sunuyor. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.


"BURADAN OLUŞAN TABLODAN ÇIKAN MESAJI İYİ OKUMALILAR"
2009 yılında harita üzerinde birleştirilen Beldelerin, üzerinden geçen yıllara rağmen halen daha manevi olarak birleşemediğini belirterek sözlerine başlayan İlçe Başkanı Haluk Tamyüksel "Bu ilçenin çimentosu olan siz değerli başkanlarımızın bugün buraya teşrifleri, Kartepe'nin geleceği adına bizleri ziyadesiyle umutlandırdı.  İYİ Parti Kartepe İlçe Teşkilatı olarak; Kartepemizin geçmişi ile geleceğini, bununla birlikte 32 Mahallemizde yaşayan hemşehrilerimizi de etnik aidiyetlerini bir kenara bırakarak Kartepelilik kimliğinde  bir araya getirmek istiyoruz.  13 Yıllık bir İlçe olan Kartepe'miz; 150.000'e yaklaşan nüfusuna, Turizm, Sanayi ve Lojistik anlamda ki imkan ve olanaklarına rağmen, Kendisi ile aynı anda İlçe olmuş ve daha düşük Potansiyele sahip bölgelerle kıyaslandığında bile fersah fersah geride kalmış görüntüsü ile gelecek adına olumlu bir umut ışığı oluşturamamaktadır. Ulaşımdan Eğitime, Sağlıktan Turizme varana kadar her alanda eksikleri olan ve bu eksiklikleri tamamlamak adına ortaya herhangi bir vizyon koyamayan mevcut yapının.  Aradan geçen zamanda yandaş ilişkilerini dahi bir kenara bırakıp, akraba ilişkileri ile kenti idare etmeye çalışan arkadaşlarımız, aslında bugün burada oluşan tablodan çıkan mesajı iyi okumalılar. Kartepe'liler, yaşadıkları kente sahip çıkıyor ve çıkmaya devam edecekler." dedi. Toplantı öncesi misafirlerini parti binası önünde karşılayan İlçe Başkanı Tamyüksel, toplantı sonrasında da misafirlerini yine kapıda uğurladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x