İzmit Belediyesi toprağın zenginliğini ihtiyaç sahipleriyle...

İzmit Belediyesi toprağın zenginliğini ihtiyaç sahipleriyle buluşturuyor

Üreten belediye İzmit Belediyesi, Tarımsal Uygulama Bahçelerinde ürettiği mahsulleri Gıda Bankası aracılığı ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtmaya devam ediyor

Editor: Haber Editörü
12 Ocak 2021 - 16:59

İzmit Belediyesi, hayata geçirdiği Gıda Bankası ile vatandaşların gıda ihtiyacını karşılamaya devam ediyor. Hayırsever vatandaşların bağışladığı gıda malzemelerinin yanı sıra Kırsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından tarımsal uygulama bahçelerinden toplanan sebze ve meyveler de ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtılıyor. 

MEVSİMSEL OLARAK HASAT EDİLEN ÜRÜNLER

İzmit Belediyesi ihtiyaç sahibi ailelerin sosyal, ekonomik ve bedensel anlamda iyi olma halini her durumda gözetmeye devam ediyor. Kırsal Hizmetler Müdürlüğü’nün tarımsal uygulama bahçesinden mevsimsel olarak hasat ettiği ürünler, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde hayata geçirilen Gıda Bankası aracılığı ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtılıyor. Kardeş Eller platformu üzerinden sosyal yardım başvurusunda bulunmuş ve ihtiyaç durumu kurul kararınca tespit edilmiş olan ailelerin, aylık temel besin ihtiyaçlarının karşılandığı Gıda Bankası üzerinden yüzlerce vatandaşa yardım eli uzatılıyor.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x