Kocaeli PTT Başmüdürlüğü açıkladı; "Kartepe PTT Kargo...

Kocaeli PTT Başmüdürlüğü açıkladı; "Kartepe PTT Kargo Şubesi yeni yerinde hizmet vermeye başlayacak"

Vatandaşlar tarafından Pandemi ile birlikte PTT Kartepe Şubesinde kargo alanında sıkıntıların yaşandığı iddia edilmişti. Bu duruma anında müdahale eden Kocaeli PTT Başmüdürlüğü Kartepe PTT şubesi ile ilgili açıklama yaptı. "Kartepe PTT Şubesi yeni yerinde hizmet vermeye başlayacak" dendi

Editor: Haber Editörü
12 Ocak 2021 - 16:58

Kocaeli PTT Başmüdürlüğünden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Kocaeli’nin en çok nüfus alan ve hızla büyüyen Kartepe ilçesinde faaliyet gösteren PTT AŞ iş yerimizde, son dönemde özellikle kargo alanında yaşanan yoğunluğa ilişkin olarak bir açıklama yapılmasına gerek duyulmuştur.

Pandemi sürecinde müşterilerimizin alışveriş alışkanlıklarının değişmesi ve e-ticarete bağlı olarak kargo gönderi adet ve hacimlerindeki olağan dışı artış, Kartepe ilçesindeki kargo trafiğini her geçen gün artırmaktadır.

Türkiye’nin en köklü kurumlarından biri olan PTT AŞ, bu kapsamda hizmet kalitesini iyileştirebilmek ve artırabilmek adına gerekli adımları atmış, Kartepe PTT Merkez Müdürlüğü hizmet binasında bulunan dağıtım servisinin fiziki şartlarının iyileştirilmesi amacıyla, yeni bir adrese taşınmanın hazırlıklarına aylar öncesinden başlamıştır.

PTT Kargo, hizmet kalitesini artırmaya yönelik yapılan son hazırlıkların tamamlanmasının ardından kısa bir süre içerisinde ilçe merkezindeki yeni yerinde çalışmalarına başlayacaktır. Ayrıca mevcut durumda hizmet vermeye devam edecek diğer iş yerimizde ise PTTBank gişe işlemleri daha konforlu bir şekilde yapılabilecektir.

PTT Kargo olarak, yeni iş yerimizde kargo hizmetlerimizi kesintisiz olarak sürdürerek, müşterilerimizin hayatını kolaylaştıracak çalışmaları hayata geçirmeye devam edeceğiz.

Saygılarımızla…"

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x