Pehlevan saha denetimlerini aralıksız olarak sürdürüyor

Pehlevan saha denetimlerini aralıksız olarak sürdürüyor

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan, saha denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Alınan önlem ve tedbirlerin etkisi ile ilimizde azalan vaka sayılarına rağmen İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan saha denetimlerini aksatmadan sürdürmeye devam ediyor.

Editor: Haber Editörü
12 Ocak 2021 - 16:59

Bu kapsamda ilimizdeki bazı sağlık merkezlerine gün boyunca ziyaretlerde bulunan Pehlevan’a Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Şeref Kasımoğlu, Başkan Yardımcısı Dr. Sabri Medişoğlu ve Birim Sorumlusu Mimar Sedef Burhan eşlik ettiler.
İl Sağlık Müdürü Pehlevan ve ekibi bugün ilk olarak Çayırova İlçe Sağlık Müdürlüğüne ziyarette bulundu.
Ziyarette merkezde ve sahada özveri ile görev yapan sağlık personelleri ile sohbet etme ve fikir alışverişinde bulunma imkanı da bulan Pehlevan’a İlçe Sağlık Müdürü Dr. Selim Çetintaş tarafından ilçedeki güncel durum ve yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler verildi.

Merkezdeki ziyaretinden sonra Çayırova Kaymakamı Sayın Hasan Gözen’e makamında ziyaret gerçekleştiren İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan ve ekibi, Kaymakam Gözen ile sağlık ve güncel konularda fikir alışverişinde bulundular.
Ziyaret sonrası kaymakamlıktan ayrılan heyet, Dilovası ilçe Sağlık Müdürlüğüne bir takım değerlendirme ve incelemelerde bulunmak üzere ziyarette bulundu. Pehlevan’a Dilovası İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Polat tarafından ilçede gerçekleştirilen çalışmalar ve koronavirüsle mücadele konularıyla ilgili ayrıntılı brifing verildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x