Büyükşehir’e ait 10 iş yeri kiraya verilecek

Büyükşehir'e ait 10 iş yeri kiraya verilecek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesine ait 10 iş yeri ihale usulü ile kiraya verilecek.

Editor: Haber Editörü
31 Ocak 2022 - 12:08

Kocaeli Büyükşehir Belediyesine ait 10 iş yeri ihale usulü ile kiraya verilecek. İhale 9 Şubat saat 11.00'de KBB Encümen Toplantı Salonunda gerçekleşecek. 

İZMİT'TE KİRALIK ÇAY BAHÇESİ
İzmit Serdar Mahallesinde bulunan 57 numaralı büfe yeri 10 yıllığına kiraya verilecek. Büfenin aylık muhammen bedeli 750 TL olarak belirlendi. İzmit Körfez Mahallesinde bulunan 98 numaralı büfe üç yıllığına kiraya verilirken aylık muhammen bedeli 1.560 TL olarak belirlendi.  Ayrıca İzmit Cumhuriyet Mahallesinde bulunan Plaj yolu sahilinde bulunan kafeterya, çay bahçesi beş yıllığına kiraya verilecek. 918 metrekare olan çay bahçesinin aylık muhammen kira bedeli 7.700 olarak belirlendi. 

GEBZE VE GÖLCÜK'TE KİRALIK İŞ YERLERİ
Gebze Cumhuriyet Mahallesinde 18 metrekare olan büfe üç yıllığına kiraya verilecek. Büfenin aylık muhammen kira beledi 2.400 TL olarak belirlendi. Gölcük Deniz Evler Mahallesinde bulunan İhsaniye Park'ındaki bay-bayan WC üç yıllığına kiraya verilecek. Aylık kira bedeli ise 250 TL olarak belirlendi. Gölcük Dumlupınar Mahallesinde bulunan Gölcük Şehir Otobüs Terminali'ndeki 7 no'lu yazıhane üç yıllığına kiraya verilecek. Yazıhanenin aylık muhammen bedel, 1900 TL olarak belirlendi.

DOĞU KIŞLA PARKINDA KİRALIK İŞ YERİ VE DERNEK YERİ
İzmit Kozluk Mahallesi'nde yer alan Teras Cafe beş yıllığına kiraya verilecek. Kafeteryanın aylık muhammen bedeli 15.500 TL olarak belirlendi. İzmit Mehmet Ali Paşa'da yer alan Doğu Kışla Gençlik parkındaki 19 no'lu iş yeri ve 23 no'lu dernek yeri üç yıllığına kiraya verilecek. İş yerinin aylık muhammen bedeli 620 TL olarak belirlenirken dernek yerinin aylık kira muhammen bedeli 300 TL olarak belirlendi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x