Ayçiçek yağı, yumurta, makarna, tuvalet kağıdı, deterjan...

Ayçiçek yağı, yumurta, makarna, tuvalet kağıdı, deterjan fiyatlarıyla ilgili açıklama!

Ayçiçek yağı, yumurta, peynir, makarna, tuvalet kağıdı, deterjan fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması. Büyük indirim geldi. Marketler peş peşe açıklamalarda bulundu. Ayçiçek yağı, yumurta, peynir, makarna, tuvalet kağıdı, deterjan fiyatlarında indirim yüzde 30'u buldu.

Editor: Haber Editörü
29 Aralık 2021 - 10:14

Türk lirasının döviz karşısında değer kazanmasıyla birlikte indirim haberleri gelmeye devam ediyor. Büyük market zincirleri ŞOK, Migros ve CarrefourSa da indirime gittiklerini duyurdu. Migros yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti: “İndirimler hızla rafa yansımaya başladı. Üreticilerle yoğun görüşmeler yaparak indirimli fiyatları uyguluyoruz. Tüketicinin rahatlaması için girdi düşüşü beklemeden tedarik ettiğimiz meyve-sebzelerde kendi kaynaklarımızdan karşılanmak üzere, tüm meyve-sebzelerde bütün mağazalarımızda yüzde 10 indirim uygulanmaya başlandı. Ayrıca 5 litrelik Migros ayçiçekyağı 109 TL’ye indi. Ürünlere yenileri de eklenmektedir. İndirimlerde anahtar konumunda olan üreticilerin, kurlar düşüp stabil oldukça öngörüsü netleşecektir. Bu da perakendecilerin fiyatlarına indirimler olarak yansıyacaktır. Üreticilerin yaptığı indirimlerin yanında ambalaj girdisi gibi maliyetlerde kontrol altına alınabilirse indirimler daha da etkinleşecektir. Migros’ta üretici ve tedarikçinin indirim yapması ile tüketicinin alım gücü ve aile bütçesini bir an önce ferahlatmak için un, yağ, şeker gibi temel ürün ve ihtiyaçlar dahil tüm ürünlerdeki indirimler hiç bekletilmeden aynı gün içinde etiketlere yansıtılmaktadır.”


 
YÜZDE 30'A VARAN İNDİRİM
Carrefoursa da yüzde 30’a varan indirimleri reyonlarına yansıttığını duyurdu: “Tedarikçilerimize gönderdiğimiz bilgilendirme yazısında döviz kurundaki düşüşe dikkat çekerek kendilerinden tedarik fiyatlarını 20 Kasım 2021 tarihi öncesindeki kur seviyesine göre güncellemelerini talep ettik. Biz de bu indirimi derhal reyon fiyatlarımıza yansıtmayı taahhüt ediyoruz. Reyonlarımızdaki Carrefour ve belirli markalardaki süt, ayçiçek yağı, kaşar peyniri, domates salçası su, maden suyu, tere yağ, tost peyniri, ıslak havlu, makarna çeşitleri, çay, zeytinyağı, un, pirinç, deterjan, kâğıt havlu, tuvalet kâğıdı ile domates, ayva, avokado ve karnabaharda 30’a varan indirim gerçekleştiriyoruz.”

FİYATLARA YANSIDI
Tarım Kredi Pazarlama ve Marketçilik AŞ Genel Müdürü Bayramali Yıldırım, döviz kurundaki düşüşün ardından girdi fiyatlarında indirim olmasını beklemeden fiyatları aşağı çektiklerini belirtmiş ve "Dün yaptığımız çalışmayla beraber yüzde 30'a varan indirimlerimizi fiyatlarımıza yansıttık" ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x