AK Parti Kocaeli Gençlik Şöleni’ne tam kadro hazırlanıyor

AK Parti Kocaeli Gençlik Şöleni'ne tam kadro hazırlanıyor

AK Parti Gençlik Şöleni’nin Kocaeli’de gerçekleştirileceğinin açıklanmasının ardından, başta Gençlik Kolları olmak üzere tüm teşkilat kademelerinde hazırlıklar hız kazandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı program öncesinde önemli bir istişare toplantısı düzenlendi.

Editor: Haber Editörü
22 Nisan 2026 - 12:45

Toplantıya, kuruluşundan bu yana görev yapmış İl Gençlik Kolları Başkanlarının yanı sıra Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve İl Başkanı Şahin Talus katıldı.

Toplantı, İl Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak’ın açılış konuşmasıyla başladı. Programda söz alan önceki dönem İl Gençlik Kolları Başkanları ile Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, gençlik çalışmalarının önemine vurgu yaptı.

İl Başkanı Şahin Talus ise konuşmasında, 16 Mayıs’ta gerçekleştirilecek programın önemine dikkat çekerek şunları söyledi:

“Bugün burada, Dünya Lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı ağırlayacağımız programın planlamasını genç kardeşlerimizle birlikte yapıyoruz. Bu süreç, gençlerimiz için önemli bir tecrübe fırsatıdır. Kuruluşumuzdan bu yana görev almış İl Gençlik Kolları Başkanlarımızın bu toplantıda bir araya gelmesi, teşkilatımızın güçlü kurumsal hafızasını ortaya koymaktadır. AK Parti, ihtiyaç duyulduğunda her kademedeki yol arkadaşının sorumluluk almaktan çekinmediği bir harekettir. AK Parti, vefanın kurumsallaşmış halidir, kardeşliğin teminatıdır. 16 Mayıs’ta Sayın Cumhurbaşkanımızı en iyi şekilde ağırlayacağımıza inanıyorum.”

Toplantı, İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeleriyle gerçekleştirilen karşılıklı fikir alışverişinin ardından sona erdi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kocaeli’ye kuvvetli sağanak uyarısı: Gün boyu sürecek
Kocaeli’ye kuvvetli sağanak uyarısı: Gün boyu sürecek
Vali Aktaş'tan 23 Nisan mesajı!
Vali Aktaş'tan 23 Nisan mesajı! "Bütün çocuklara mutluluk...