Vali Yavuz ve Kaymakam Güler’den şehitlere vefa

Vali Yavuz ve Kaymakam Güler'den şehitlere vefa

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz Gebze’de şehitlerimizin emanetleriyle bir araya gelerek manevi duyguların kuvvetlendiği, sevgi, kardeşlik, barış duygularının en içten hissedilerek yaşandığı ve bizlere Ramazan ayını müjdeleyen müstesna gecelerimizden olan Berat Kandili’ni şehit yakınlarımızı, ziyaret ederek geçirdi. Vali Yavuz’a Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İlçe Müdürü Kadriye Aydemir eşlik etti.

Editor: Haber Editörü
28 Mart 2021 - 21:04

Vali Seddar Yavuz’un ilk ziyareti Şehidimiz Oktay Kaya’nın Gebze’de ikamet eden baba ocağına oldu. Daha sonraki ziyaretlerini ise Gebze ilçemizde Şehidimiz Ümit İnan, Şehidimiz Emin Doğan ve Şehidimiz Adem Demir’in ailelerine gerçekleştirdi.

Şehitlerimizin aileleri ile kandilleşen, hayır dualarını alan Vali Yavuz, “Bu mübarek günde sizlerin hayır dualarını almak bizler için önemli. Manevi duyguların kuvvetlendiği, sevgi, kardeşlik ve barış duygularının da içten hissedilerek yaşandığı müstesna gecelerimizden olan ve bizlere Ramazan ayını müjdeleyen Berat Kandili’nin tüm insanlığa sağlık, rahmet, bereket ve huzur getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

Vali Yavuz’un böylesine mübarek bir günde ziyaretleri ile çok mutlu olduklarını belirten şehitlerimizin aileleri: “Sizin evlerimize gelerek bu müstesna günlerde bizleri ziyaret etmesi büyük bir onur ve mutluluk.  Allah devletimize zeval vermesin. Dualarınız, hizmetleriniz kabul olsun” diyerek, Vali Yavuz’a, her zaman yanlarında olup kendilerini yalnız bırakmadıkları için memnuniyetlerini belirttiler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x