Ünlü: İzmit sokaklarında fötr şapka ile dolaştı

Ünlü: İzmit sokaklarında fötr şapka ile dolaştı

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, haftalık olağan basın açıklamasında, “CHP Genel Başkan Yardımcısı İzmit sokaklarında sanki Şanzelize Bulvarı’nda gezer gibi kafasında fötr şapka ile dolaştı” dedi

Editor: Haber Editörü
19 Ocak 2021 - 15:40

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, partisinin il başkanlık binasından gerçekleştirdiği haftalık olağan basın açıklamasında kent ve ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulundu. Ünlü basın açıklamasında şu ifadeleri kullandı; “Son günlerde tuhaf gelişmeler yaşanıyor. Birileri bozgunda fetih rüyası görüyorlar. Bunların vicdanları buz tutuyor. Baykuşlar gibi aydınlıktan ürküyorlar. Çırpındıkça batıyorlar ve batmaya devam edecekler. MHP’yi suçlu göstermek amacıyla attıkları nifak tohumunun fide vermesin bekliyorlar. Bunu başaramayacaklar. Biz bunların alayına yeteriz. Topunun tezgahını bozarız. MHP tuzak ve tertipleri bilir. MHP’yi yargılamaya cüret etmek komplodur. Sırtımızda kurban kestirmeyiz” dedi.

“İFTİRA KAMPANYASI TESADÜF DEĞİL”

Ünlü açıklamalarının devamında, “Serok Ahmet’in partisinin iftira kampanyaları tesadüfi değildir. Serok Ahmet boşuna uğraşmasın, sinsilikleri temel tutmaz. Karar gazetesinin yazarları kazdıkları kuyuya çoktan düşmüşlerdir. MHP’nin sokakta işi yoktur. Demokratik adaba uygun eleştirilere tahammülsüz değiliz. Ülkücüler Hak yolundan sapmaz. Hiç kimse sabrımızı yanlışa yormamalıdır. Serok Ahmet ve onun gibilerin dış güçlere umut bağlaması bataklığın dibidir. Eleştirilerin meşru, ahlaki ve hukuki olması şarttır” şeklinde konuştu.

İLK KISMI BASINA AÇIK

İstişare toplantısı hakkında da bilgiler veren MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “22 Ocak’ta Antikkapı’da daraltılmış istişare toplantısı yapacağız. Şubat ayı programımız belirlenecek. 2021’in çalışma programı gözden geçirilecek. Toplantıda ayrıca il kadın ve ilçe kadın kolları başkanlarının atamaları gerçekleştirilecek. Toplantının ilk kısmı basına açık olacak sonra basına kapalı olarak devam edeceğiz” dedi.

“HALKTAN KOPUKLAR”

Basın açıklamasının sonunda İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e çöp soruşturması açılması iddiası hakkında geçtiğimiz hafta ilimize gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak’ın ziyaretini değerlendiren Ünlü, “CHP Genel Başkan Yardımcısı geçtiğimiz günlerde kentimize geldi. Kendisi İzmit Sokaklarında sanki Şanzelize Bulvarı’nda gezer gibi kafasında fötr şapka ile dolaştı. Böyle bir fotoğraf CHP’nin halktan kopukluğunun göstergesidir.

“İZMİTLİ MEMNUN DEĞİL”

Fatma Hanım ve CHP şova dayalı bir siyaset yapmayı kafaya takmışlar. Kendilerini mağdur göstermek adına soruşturma açıldı dediler. Bu bir spekülasyondur. İzmit artık bunlardan bıktı. Hala şova dayalı bir anlayış içerisindeler. Bu ziyaretler seçimde sizleri hiçbir yere götürmeyecektir. Boşuna uğraşıyorsunuz. Ne yaparsanız yapın İzmitli bundan memnun değil. Biz MHP olarak yapılanların takipçisi olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x