Ülkücüler birlik mesajı verdi

Ülkücüler birlik mesajı verdi

Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt, Ülkü Ocakları İl Başkanı Abdülkadir Özdemir, Kadın Kolları Başkanı Yudum Kaşıkçı, İlçe Kadın Kolları Başkanları, MHP ve Ülkü Ocakları İlçe Başkanları akşam yemeğinde bir araya geldi.

Editor: Haber Editörü
08 Şubat 2022 - 13:31

Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt, Ülkü Ocakları İl Başkanı Abdülkadir Özdemir, Kadın Kolları Başkanı Yudum Kaşıkçı, İlçe Kadın Kolları Başkanları, MHP ve Ülkü Ocakları İlçe Başkanları, 07.02.2022 pazartesi günü akşam yemeğinde bir araya gelerek Kocaeli’ de Milliyetçi Ülkücü Hareket içerisinde bir ilki gerçekleştirip, birlik beraberlik mesajı verdiler.

KOCAELİ’ DE ÜLKÜCÜ ŞAHLANIŞI GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ

Programda söz alan MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt, “Kıymetli dava arkadaşlarım bildiğiniz üzere partimizin 53. Kuruluş Yıldönümü arifesindeyiz. Bundan 53 sene evvel Adana’da gerçekleştirilen kongrede Başbuğumuz Alparslan Türkeş öncülüğünde partimizin adı Milliyetçi Hareket Partisi ve amblemi de üç hilal olarak belirlenmiştir. O gün orada bulunan büyüklerimizin içlerindeki heyecan bugün bizim içimizdedir. Heyecanımız büyük, yapılacak işlerimiz çoktur. Ülküdaşlarım, Liderimiz Devlet Bahçeli’nin emri ile Ülkü Ocakları İl Başkanıyken MHP İl Başkanı olarak atanmam neticesinde hem Kocaeli teşkilatları içerisinde hem de tüm Kocaelili hemşerilerimizde bir memnuniyet ve bizlere karşı bir ilgi oluştu. İlk defa Parti İl Başkanıyla, Ülkü Ocakları İl Başkanıyla ve Sendika İl Başkanlarıyla bir araya geldik. Daha sonra geçmiş dönemde görev yapmış MHP İl Başkanlarımız ve Ülkü Ocakları İl Başkanlarımızla buluşup, istişarelerde bulunduk. Bu birlik ve beraberlik, Kocaeli Teşkilatlarının yıllardır özlediği ve hasret kaldığı bir ortamdı. Çok şükür bugün de bir ilki gerçekleştirerek sizlerle bir araya geldik. Bundan sonra hiçbir dava arkadaşımızın ve Kocaelili vatandaşımızın şüphesi olmasın. Milliyetçi Ülkücü Hareket, Kocaeli’ de bir bütündür ve inşallah bu Ülkücü Hareketin Şahlanışı çok yakındır” dedi.

ÜLKÜCÜ ÜLKÜCÜ’NÜN ÖZ KARDEŞİDİR

Programda söz alan Ülkü Ocakları İl Başkanı Abdülkadir Özdemir, “Çok değerli dava arkadaşlarım, partimizin 53. Kuruluş Yıldönümünün arifesinde, burada tüm teşkilat başkanlarımız ile birlikte olmaktan dolayı çok mutluyum. Biliyorsunuz ki 53 sene önce Adana’da toplanan kongrede yalnızca partimizin ismi ve amblemi belirlenmemiş ayrıca Ülkü Ocakları’nın amblemi olarak hilal içerisinde Bozkurt’un kullanılması da kararlaştırılmıştır. Adana’da Başbuğumuz Alparslan Türkeş etrafında kenetlenmiş binlerce dava büyüğümüz ağabeyimiz ve ablamız birlik içerisinde büyük bir heyecanla aynı ülkü uğruna toplanmışsa, bugün de bizler aynı heyecanı içimizde duyuyor ve buradan Ülkücü Hareketin Kocaeli’ de etle tırnak gibi bir bütün olduğunu ilan ediyoruz. Herkes bilmeli ki “ÜLKÜCÜ ÜLKÜCÜ’NÜN ÖZ KARDEŞİDİR”. Azmimiz sonsuz, heyecanımız büyük. Bizler inanmış Türk Milliyetçileri, Ülkücüleriz. Biliyorum ki bizler inandığımızda başaramayacağımız hiçbir şey yok, aşamayacağımız hiçbir zorluk yoktur. Bu yüzden Milliyetçi Ülkücü Hareketin başarısı için gece gündüz durmadan çalışmaya devam edecek ve Başbuğumuz Alparslan Türkeş’e layık birer nefer olmaya çalışacağız” dedi.

KADININ OLDUĞU YERDE BAŞARI VARDIR

Programda söz alan MHP Kadın Kolları Başkanı Yudum Kaşıkçı, “Biliyorsunuz ki kadının olduğu yerde hoş görü vardır, kadının olduğu yerde saygı ve sevgi vardır, kadının olduğu yerde azim vardır, başarı vardır. Başarının sağlanması için kadınların rol alması, elini taşın altına koyması elzemdir. Bu sebeple bizler biliyoruz ki eğer Kocaeli’ de Milliyetçi Ülkücü Hareket’in şahlanışı gerçekleşecekse bunda biz kadınlara da büyük bir rol düşmektedir. Bizler tüm kadın kolları olarak üzerimize düşen görevi layıkıyla yerine getirmeye hazırız. Buna inancımız ve azmimiz tamdır. Biz Ülkücüler birlik olduğumuz sürece elde edemeyeceğimiz başarı, kazanamayacağımız seçim yoktur” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x