TÜKOSİAD’dan örnek çalışma

TÜKOSİAD'dan örnek çalışma

Bölgemizin en aktif iş adamları derneği olan Tüm Kobi Sanayici İş Adamları Derneği (TÜKOSİAD) Ramazan Ayı boyunca muhtaç ailelere ve işini kaybeden vatandaşlarımıza yardım eli uzatacak.

Editor: Haber Editörü
25 Nisan 2020 - 15:35

Başkanlığını Nurettin Aslantürk’ün yaptığı, yönetiminde Adnan Sak, Aydın Turan, Rasim Küçükgüzel, Savaş Hoşgör, Mustafa Aydın, İbrahim Erata, İsmail Keskin, Ali Öztürk, Ayaz Özdemir, Hayri Severcan ve Dorukhan Balık’ın yer aldığı dernek sosyal sorumluluk bilinci ile hareket etmeye devam ediyor.

TÜKOSİAD Derneği Yönetim kurulu üyeleri evlerinden telekonferans şeklinde yaptığı toplantıda önemli kararlar aldı. Covid-19 salgını nedeni ile kritik bir süreçten geçen ülkemiz için fayda sağlamaya çalışan iş insanları Gebze, Dilovası, Darıca ve Çayırova ilçelerinin köylerinde belirlenen muhtaç ailelere ve işini kaybeden vatandaşlarımızın kapılarına kadar yardımları kendileri götürecek. Ramazan boyunca 4 ilçeye dağılacak olan TÜKOSİAD Derneği Yönetimi örnek bir davranışa daha imza atacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmit Belediyesi uyuyor mu?
İzmit Belediyesi uyuyor mu?
Büyükgöz Çoban Mustafa Paşa’yı unutmadı!
Büyükgöz Çoban Mustafa Paşa’yı unutmadı!