Taraftar Serap Çakır’ı bağrına bastı

Taraftar Serap Çakır'ı bağrına bastı

Eskiçarşı taraftar grubu ile Gebzespor Taraftarlar Derneği’nde buluşan Serap Çakır, taraftarın yoğun ilgisi ile karşılaştı. Çakır, “Gebzespor çok büyük bir camia ve bu camianın amatör liglerde olması, kentimiz adına büyük kayıp. Gebzespor’u hak ettiği yere getireceğiz” dedi.

Editor: Haber Editörü
03 Mayıs 2023 - 11:55

Bir dönem yönetiminde de bulunduğu Gebzespor’un sorunlarını yakından bilen Serap Çakır, Gebzespor Taraftarlar Derneği ziyaretinde ev sahibi gibi karşılandı. Çakır, Gebzespor taraftarının, Eskiçarşı Grubunun Türkiye’nin en önemli taraftarlar gruplarından birisi olduğunu belirterek, “taraftarımızın büyüklüğünü gittiğimiz deplasmanlarda gördük. Bugün de sizlerden birisi olarak aranızdayım. Bu büyük camianın hak ettiği yere gelmesi için hep birlikte mücadele edeceğiz” dedi.

GEBZESPOR’UN BORÇLARINI TEMİZLEYEREK TARİHE GEÇTİ

Bir dönem Gebzespor Başkanlığını yapan ve kulübün tüm borçlarını ödeyerek, Gebzespor’un yaşamasını sağlayan en önemli isim olan İlker Çakır’ın eşi CHP 5. Sıra Milletvekili adayı Serap Çakır, Gebzespor taraftarı ile buluştu. Gebzespor’un borçlarını ödeyerek, kulüp tarihine geçen ve tesislere ismi verilen İlker Çakır’ın Gebze ve Gebzespor için unutulmaz olduğunu belirten taraftarlar, Serap Çakır’a sevgi gösterisinde bulundu. Eskiçarşı Taraftarlar Derneği Başkanı Ramazan Esen ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Serap Çakır ve beraberindekileri dernekten konuk ederek, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

GEBZESPOR HAKKINI ALACAK

Gebzespor’un hak ettiği yerde olmadığını belirten Çakır, “Gebze’nin en önemli ortak değeri olan Gebzespor’un kurumsal kimlik kazanması ve geleceğini tehdit eden borç engelinden kurtulması için büyük bir uğraş verdik ve kulübümüzün daha güçlü şekilde ayakta kalmasını sağladık. Gebze kentinin takımının amatörde olması bizleri üzüyor. Taraftarı ve sahip olduğu potansiyeli ile üst liglerde olması gereken kulübümüz, Millet İttifakı iktidarında hak ettiğini alacak. Sizlerin takımınıza bu denli sahip çıkması ve her durumunda takımın arkasında olması Gebzespor’un en büyük gücüdür. Zaten Eskiçarşı taraftar grubunun ne denli büyük olduğunu bizler, sizlerle birlikte gittiğimiz deplasmanlarda gördük. Gebzespor tribünlerine de 14 Mayıs’tan sonra bahar gelecek” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x