Osman Ertuğrul Yörük, AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları’nı...

Osman Ertuğrul Yörük, AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları'nı ziyaret etti!

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi, Marmara Bölge Koordinatörü Av. Osman Ertuğrul Yörük, AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir ve yönetimini ziyaret etti.

Editor: Haber Editörü
25 Aralık 2021 - 13:01

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi, Marmara Bölge Koordinatörü Av. Osman Ertuğrul Yörük, AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir ve yönetimini ziyaret etti. İl başkanlığı binasında toplantı salonunda yöneticilerle bir araya gelen Yörük, "Slogan atan değil, 'Kocaeli Her Zamanki Yerinde' mesajı ile sloganı olan bir gençlikle buluştuk. Kocaeli gençlik kollarımız tarihinin en parlak dönemlerinden birini yaşıyor. Her birinize çalışmalarınızda başarılar diliyorum" dedi.

MUTFAK İLE GENÇLİK YETİŞİYOR
AK Parti'ni 20 yıllık siyasi hayatında Kocaeli Gençliği'nin sembol olduğunu vurgulayan Yörük, "Kocaeli bugüne kadar bekleneni vermiştir. Her zaman bilindiği üzere sınır tanımayan bir gençlik yapısı bulunuyor. Baki Başkan öncülüğünde kurulan MutfAK ekipleri hem nitelik hemde nicelik bakımından katkı sunuyor. Yetenekleri keşfedilen ve yetişen gençlerimiz AK Parti ile Türkiye siyasetine yıllarca kesintisiz hizmet yapacak. AK Gençlik yetiştirir" ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x