Oğuzlar Promosyon sektöre heyecan getirecek

Oğuzlar Promosyon sektöre heyecan getirecek

Kentimizde promosyon, matbaa ve reklamcılık alanında önemli bir iş birliği Oğuz ailesi tarafından atıldı.

Editor: Haber Editörü
15 Mart 2023 - 16:56

Mavi Kocaeli Gazetesi imtiyaz sahibi ve Gebze Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Oğuz ile Bizim Gebze Gazetesi imtiyaz sahibi Zeynel Oğuz güçlerini birleştirdi. Aynı zamanda yakın akraba olan ve uzun yılladır basın camiasında faaliyet gösteren Ahmet Oğuz ve Zeynel Oğuz, yeni kurdukları Oğuzlar Promosyon ile sektöre yeni bir soluk ve heyecan getirecek. 
SEKTÖRDE GÜÇ VE FİKİR BİRLİĞİ
Gebze ve Kocaeli basınının iki güçlü ismi olan Ahmet Oğuz ve Zeynel Oğuz  uzun yıllar Gebze’de günlük olarak yayınlanan Kulis Haber Gazetesi’nde birlikte görev yapmışlardı. Daha sonra Ahmet Oğuz Mavi Kocaeli Gazetesi’ni satın alarak Kocaeli’nin 12 ilçesine yayın yapan tek gazetenin imtiyaz sahibi olmuş, Zeynel Oğuz ise kendi markası olan www.bizimgebze.com.tr internet haber sitesiyle basın camiasında adından söz ettiren haber ve yazılara imza atmıştı. İkilinin yolu bir kez daha kesişti ve Oğuzlar Promosyon, Matbaa ve Reklamcılık şirketi faaliyetlerine başladı.
KURUM VE KURULUŞLARIN MARKALARINA GÜÇLÜ DESTEK
Basın sektöründeki tecrübelerini promosyon ve reklamcılık üzerine aktaracaklarını belirten güzide ortaklar Ahmet Oğuz ve Zeynel Oğuz, ticari hayatın gelişimine katkı sunacaklarını belirtti. Hizmet sektörü, üretim gücü ve yeniliğin ekonomik hayata her zaman piyasayı canlandırdığını ifade den Oğuzlar, sadece promosyon ürünleri değil, matbaa faaliyetleri, reklam ve danışmanlık hizmetleriyle kurum ve kuruluşların markalarını tanıtmalarına öncülük edeceklerini söyledi. Kamu kurumları, özel kuruluşlar ve şahısların marka yüzlerini duyurmak ve kamuoyuna aktarmak için çalışacak Oğuzlar Promosyon ve reklamcılık, 20 yıla yakın tecrübesiyle sektöründe başarı çıtasını daha da yukarıya çıkaracak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x