Hasan Soba aday adaylığı başvurusunu yaptı!

Hasan Soba aday adaylığı başvurusunu yaptı!

Önceki dönem AK Parti Gebze İlçe Başkanı ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Hasan Soba milletvekilliği aday adaylığı için başvurusunu yaptı.

Editor: Haber Editörü
16 Mart 2023 - 14:51 - Güncelleme: 16 Mart 2023 - 14:57

Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimleri 14 Mayıs tarihinde yapılacak. Seçim çalışmalarına hız veren AK Parti'de Pazartesi milletvekilliği aday adaylığı için başvuru süreci başladı. Her gün 09.00-17.00 arası il başkanlığında başvuruların kabul edileceği belirtilirken son gün ise 22 Mart Çarşamba günü saat 21.00 olarak açıklandı.  Aday adaylığına başvuracak isimler de il binasına gelerek başvuruda bulunmaya devam ediyor.

 

Önceki dönem  AK Parti Gebze İlçe Başkanı ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Hasan Soba'da bulunan  bugün il binasına gelerek milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundu.Adaylık başvurusu sonrasında konuşan Soba,"Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’ ın 10 Mart’ta startını verdiği tarihimizin en önemli seçimlerinden biri olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerine adım adım yaklaşmaktayız. Biliyoruz ki bu seçim ülkemizin hem bugünü hem de yarını için büyük bir önem arz ediyor.Böylesine önemli bir zamanda bende, Güçlü ve Yeni Türkiye Yüzyılı yolunda Kocaelimize Gebzemize ve Ülkemize hizmet etme gayesiyle, gençlik yıllarımdan bugünlere kadar her kademesinde görev almaktan ve milletim adına çalışmaktan hep gurur duyduğum bu kutlu davada Sn Cumhurbaşkanımızla birlikte partimin bir neferi ve aynı zamanda da Kocaeli Milletvekili Aday Adayı olarak yürümeye bir adım atmış bulunmaktayım.AK Partiye gönül vermiş siz değerli dostlarımla bu yolu birlik- beraberlik içerisinde geçeceğimize ve Sn Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ülkemizi daha da ileriye götürecek çalışmalar yapacağımıza inanıyorum. Rabbim utandırmasın ve yolumuzu açık eylesin inşallah.14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştireceğimiz seçimlerin vatanımıza milletimize hayırlı olmasını temenni ediyor, bizi hoşgörü ve samimiyetle karşılayan yeni İl Başkanımız kıymetli dostumuz Sn Şahin Talus’a ve yönetimine ayrıca bizzat gelerek ve dahi arayarak desteklerini veren tüm dostlarıma şükranlarımı sunuyorum.Her zaman dediğimiz gibi durmak yok Kocaelimiz ve Ülkemiz için her daim her koşulda çalışmaya devam diyorum"dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x