Muzaffer Bıyık’tan kaçamak cevaplar..!

Muzaffer Bıyık'tan kaçamak cevaplar..!

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, gazeteci Süleyman Özışık’ın Darıca Belediyesi’nde “akçeli işlere ”girdiği yönünde çıkan haberle ilgili kaçamak cevap verdi.

Editor: Haber Editörü
16 Haziran 2021 - 16:52 - Güncelleme: 16 Haziran 2021 - 20:07

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık bugün düzenlediği basın toplantısında İlçede devam eden projelerin sunumunu yaptı.Bıyık öte yandan kamuoyunun merak ettiği bir kaç hususa yarım yamalak ta olsa cevap verdi.

 

Bilindiği üzere dün akşam Oda TV’de yer alan bir haberde Gazeteci Süleyman Özışık’ın Darıca Belediyesi’nde “akçeli işlere “girdiği öne sürülmüştü.Bugün ise düzenlenen basın toplantısında gazetemiz tarafından konunun muhatabı olan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a çıkan haberleri yönelttik.

 

 

Bizimgebze.com: "Oda TV’de yer alan haberde Yazarlık Okulu adı altında Gazeteci Süleyman Özışık’ın Darıca Belediyesi’nde “akçeli işlere ”karıştığı öne sürüldü. Bu konuyla ilgili neler söylemek isterseniz?"

 

Muzaffer Bıyık: "Denetim raporlarımızda da var. Denetim komisyonu ve Cumhuriyet Halk Partili arkadaşlar inceleme yaptı. Yazarlık akademisi için bizim paralar, pullar konuşuluyor. Altı üstü 40 Bin TL para. Bu parayı neye karşılık verdik bugünün şartlarında bana göre güzel bir proje idi. Hala daha o projeyi destekliyorum. Bugün adı Süleyman Özışık olabilir, yarın başka bir şey. O projenin mutlaka devam edilmesi taraftarıyım"

 

Bizimgebze.com: "İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu tarafından üstü çizilen Gazeteci Süleyman Özışık’a karşı Belediye Başkan Yardımcınız Cüneyt Şentürk’ün halen daha sosyal medya hesapları üzerinden destek çıkmasını nasıl buluyorsunuz?"

 

Muzaffer Bıyık: "Ortada bir suçlanmışlık var. Ama suç yok. Ben burada Süleyman beyin avukatı değilim. Onu savunmak gibi derdim yâda niyetim de yok. Anayasal olarak ta insanların suçları sabitlenene kadar masumdur. Böyle bir şey varsa zaten devletin ilgili noktaları tahkikatları yapıyor"

 

Bizimgebze.com: "Yazarlık adı altındaki projede neden bölge basını içerisinden isimleri tercih etmediniz?"

 

Muzaffer Bıyık: "Mesele orası, burası değil. Ulusal bir gazetede gazetecilik yapan bir insan böyle teklif geldi. Bu şekilde ortaya çıktı"diyerek konuları geçiştirdi.

YORUMLAR

  • 3 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x