MHP Kocaeli’den Sancaklı’ya Kocaelispor teşekkürü

MHP Kocaeli'den Sancaklı'ya Kocaelispor teşekkürü

MHP Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı'ya Göztepe- Kocaelispor karşılaşmasında uygulanacak olan deplasman yasağı kuralının kaldırılması konusundaki çalışmalarından dolayı teşekkür etti

Editor: Haber Editörü
03 Kasım 2023 - 15:21

İzmir İl Spor Güvenlik Kurulu yarın oynanacak Göztepe- Kocaelispor müsabakası için maça deplasman taraftarının girişini yasaklamıştı. Daha sonra gelen tepkiler üzerine ve Kocaelili siyasilerin çabaları ile bu yasak kaldırılmıştı. MHP Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş da konuyla ilgili girişimlerinden dolayı teşekkür etti. Demirbaş mesajında Sancaklı'nın Kocaeli'nin kaptanı olduğunu bir kez daha gösterdiğini belirterek şunları söyledi: 

TEŞEKKÜRLER KOCAELİ'NİN KAPTANI
"4 Kasım Cumartesi günü(yarın) İzmir'de oynanacak olan Kocaelispor - Göztepe Trendyol 1. Lig müsabakasında, Kocaelispor taraftarını üzen karar İzmir İl Spor Güvenlik Kurulu tarafından alınmıştı. Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanlığı olarak üzülerek öğrendiğimiz kararı Sayın Kocaeli Milletvekilimiz Saffet Sancaklı'ya ilettik. Milletvekilimiz Sancaklı, kentin kaptanı olduğunu bir kez daha göstererek İçişleri Bakanlığımıza ve Gençlik ve Spor Bakanlığımıza konuyu iletti. Vekilimiz Sancaklı'nın girişimi ile İzmir İl Spor Güvenlik Kurulu tarafından alınan karar iptal edildi. Kocaelispor’un efsane kaptanına girişimlerinden dolayı teşekkür eder Kocaelisporumuza, Göztepe karşılaşmasında başarılar dileriz."

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x