MHP Kocaeli arı gibi çalışıyor!

MHP Kocaeli arı gibi çalışıyor!

Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt dün tüm gün Dilovası’nda ziyaretlerde bulundu.

Editor: Haber Editörü
19 Ağustos 2022 - 11:50

Perşembe günü tüm gün Dilovası’nda ziyaretlerde bulunan MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt vatandaşlar ile bolca sohbet etmeyi de ihmal etmedi. Saha çalışmalarına hız kesmeden devam eden genç İl Başkanı’nı ziyaretleri sırasında dernek üyeleri ve vatandaşlar ilgi ile karşılayıp dertlerini anlattılar.
MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt, Dilovası Programında MHP İlçe Teşkilatını ziyaret ederek partililer ile istişarede bulunmasının akabinde Dilovası Mimar Sinan Mahalle Muhtarı Alaattin Durmuş ve Orhangazi Mahalle Muhtarı Ebubekir Özsavcı’ yı ziyaret etti. Esnaf ziyareti yapmayı da ihmal etmeyen Yunus Emre Kurt ardından dernek ziyaretleri kapsamında Dilovası Gümüşhaneliler, Sarışeyhler, Kastamonulular, Kürtünlüler ve Sakaryalılar Derneklerini ziyaret etti.

CUMHUR İTTİFAKI SAYESİNDE
Ziyaretleri sırasında muhtarlar, dernek üyeleri ve vatandaşlar ile sohbet eden İl B aşkanı Yunus Emre Kurt; “ Bakınız Cumhur İttifakı sayesinde yıllarca hayalini kurduğumuz Karabağ azad edildi, bu vesileyle Türkiye’nin Turan coğrafyası ile karayolu ulaşımını sağlayacak yol yapımına başlandı. Hiç şüphesiz devletimizin Azerbaycan’a göndermiş olduğu İHA ve SİHA’ lar bu savaşın kazanılmasında çok etkili oldular. İşte tüm bunlar Cumhur İttifakı’nın kazanımlarıdır. Biliyorsunuz ki Covid 19 diye illet bir pandemiyi geride bıraktık. Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de bu süreçten olumsuz etkilendi. Ancak devletimizin büyüklüğü sayesinde birçok alanda diğer ülkelere göre zor ama sorunsuz bir süreç yaşadık. İtalya ve bazı Avrupa ülkeleri 80 yaş üstü hastalarını hastanelere kabul etmeyip ölüme terk ederken Türkiye Cumhuriyeti Devleti dünyanın neresinde olursa olsun tek bir vatandaşını mağdur etmemiş ve sahip çıkmıştır. Hastanelere alınmayan, ölüme terk edilmiş tek bir vatandaşımız yoktur. Bunlar sağlıkta güçlü alt yapımız sayesinde gerçekleşmiştir. İşte bu sağlam yapı da Cumhur İttifakı sayesindedir.


MİLLET İTTİFAKI NE YAPIYOR?
Peki biz Cumhur İttifakı olarak gece gündüz Türk Milleti için çalışıyorken karşımızda yer alan Millet İttifakı ne yapıyor?
Biz doğalgaz, petrol keşfi yapacağız, dünyanın en gelişmiş arama filosunu kuracağız, mavi vatanımıza sonuna kadar sahip çıkacağız derken bunlar halen KHK ile devlet kadrolarından atılanları geri döndüreceğiz, 4-6 yaş kuran kurslarını kapatacağız, İHA ve SİHA yapımını durduracak, Selçuk Bayraktarı ve savaş suçu işleyen fabrikasını ülkemizden göndereceğiz diyorlar. Halen 28 Şubat zihniyetini yaşayan, dünyadaki gelişmelerden bu denli uzak olan ve Türkiye’yi 30 sene evveline geri döndürmek isteyen bu zihniyete inşallah Milletimiz izin vermeyecektir” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x