MHP İzmit’ten muhteşem konser!

MHP İzmit'ten muhteşem konser!

MHP İzmit İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen Mustafa Yıldızdoğan konserine ilgi büyük oldu.

Editor: Haber Editörü
27 Haziran 2022 - 13:02 - Güncelleme: 27 Haziran 2022 - 13:09

MHP İzmit İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen, ‘Gönül Seferberliği’ ismi altında gerçekleştirilen Mustafa Yıldızdoğan konseri partilileri buluşturdu. MHP İzmit İlçe Başkanı Kemal Okur ve ilçe yönetiminin sahipliğinde gerçekleşen programa MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt, Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanı Abdülkadir Özdemir, Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Hasan Ayaz, KAÇEP İl Başkanı Yudum Kaşıkçı, il ve ilçe yöneticileri ile partililer katılım gösterdi.


“TEŞEKKÜRÜ BİR BORÇ BİLİYORUM”
Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren MHP İzmit İlçe Başkanı Kemal Okur, “Hem İzmitimizin kurtuluşunu kutlamak hem de  ülküdaşlarımızı bir araya getirmek adına İzmit İlçe Başkanlığı olarak böyle bir konser düzenledik” diye konuştu. Daha sonra konuşmasını yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Kocaeli’yi her gün daha da güzel hale getirmek için çalışıyoruz. Bu çalışmalarda Kocaeli halkının ve MHP’li kardeşlerimin büyük katkıları var. Hepinize teşekkürü bir borç biliyorum. 3 yıldır negatif gündemlerin peşine takılmadan, sadece millete hizmet etmeye çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

“ŞİMDİ EĞLENME VAKTİ”
Program kapsamında konuşmasını yapan MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, “Bu konserde hep beraber eğleneceğiz. Hep koşturuyoruz ama şimdi eğlenme vakti. Seçimlere 1 sene var. Bu sürede bol bol koşturacağız. Önce bir eğlenelim, siyaseti daha sonra yaparız” dedi. Sancaklı’nın ardından konuşan MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt ise, “Sizleri çok seviyoruz. Çünkü siz, Malazgirt’te Alparslan ile Anadolu’yu Türklere yurt edenlersiniz. Siz, İstanbul’u fetheden Fatih Sultan Mehmet Han ile peygamber efendimizin övgüsüne mahzar olanlarsınız. Siz, Çanakkale’de diriliş destanı yazan Mustafa Kemal’in askerlerisiniz. Sizler, Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in evlatlarısınız. Siz bizsiniz, bizler de siziz” ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x