KOTO’da gündem Kocaelispor “Bu Kocaelispor’a yakışmıyor”

KOTO’da gündem Kocaelispor “Bu Kocaelispor’a yakışmıyor”

KOTO Haziran ayı meclis toplantısında Kocaelispor konuşuldu. Kocaelipor Başkanı Engin Koyun, “Şu anda antrenman yaptığımız Brunga tesislerinde emaneten duruyoruz. Bu bize yakışmıyor. En yakın zamanda takımımıza yakışan bir tesisi kazandıracağız” dedi.

Editor: Haber Editörü
30 Haziran 2021 - 12:47

Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) Haziran ayı Meclis Toplantısı, bugün Burhan Kasım Toplantı Salonu’nda gerçekleşti. KOTO’nun Haziran ayı Meclis Toplantısı’na Kocaelispor Başkanı Engin Koyun ve yöneticilerde katıldı. TFF 2.Lig’de sezonu şampiyon tamamlayan Kocaelispor’un şampiyonluk kupası da meclis toplantısına getirildi. Akın Doğan’ın meclis başkanlığını yaptığı meclis toplantısında Kocaelispor’un şampiyonluğu kutlandı.


“KOCAELİSPOR’UN BAŞARISI 2 MİLYON VATANDAŞA AİT”

Toplantıda ilk olarak konuşan Kocaelispor Başkanı Engin Koyun, “Mutlu bir günü yaşıyoruz. Bu mutluluğun temeli Kocaelispor’un şampiyonluğu. Bu başarı sadece bana ya da yönetim kuruluna ait değildir. Bu başarı Kocaeli’de yaşayan 2 milyon vatandaşa aittir. Biz göreve geldiğimizde farklı iddialar vardı. Bunlar bu işi siyaset için yapıyor diyorlardı. Bunun böyle olmadığını gördük. Bizim tek derdimiz Kocaelispor’un hak ettiği yerlere gelmesidir. Kocaelispor 2 milyon vatandaşa ait olmasına rağmen sadece İzmit’e indirgeniyordu. Biz Kocaelispor’u bütün ilçelere yaydık. Temsilcimizi Gebze’ye bile yaydık. Gebze bizden uzak duruyordu” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x