Kocaeli Staj ve Çıraklık Mağdurları Platformu dernekleşiyor

Kocaeli Staj ve Çıraklık Mağdurları Platformu dernekleşiyor

Kocaeli Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Platformu dernekleşme adımı attı. Platform dernek kuruluş belgelerini teslim etti.

Editor: Haber Editörü
12 Nisan 2023 - 15:14


Sosyal Güvenlik Kurumu’nda çıraklık ve stajyerlik kaydı olan vatandaşları kapsamayan EYT düzenlemesinin revize edilmesini isteyen mağdurlar seslerini çeşitli platformlar üzerinden duyurmak istiyor. Kocaeli’de de bir platform oluşturan staj mağdurları dernekleşme başvurusu gerçekleştirdi. Staj mağdurları 8 Eylül 1999'dan önce SGK’de çırak ve kaydı bulunanların hiçbir koşul aranmdan staj ve çıraklık yaptıkları ilk günün sigorta başlangıcı sayılmasını talep ediyor.

DERNEKLEŞME KARARI ALDILAR
Kocaeli Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Platformu bu kapsamda dernekleşme adımı attı. Platform yönetim kurulu belirleyerek Sosyal Güvenlik Çıraklık Ve Staj Mağdurları Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği adı altında dernekleşme dernek başvurusunu gerçekleştirdi. Dernek başvurusunu yaptıklarını sosyal medya hesabından paylaşan Geçici Dernek Başkanı Alperen Oruç, “Sosyal Güvenlik Çıraklık Ve Staj Mağdurları Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Kuruluş Belgelerini Teslim Ettik. Hakkımızda Hayırlısı Olsun.” ifadelerini kullandı.

DERNEK YÖNETİM KURULU
1- Geçici Yön. Kur. Başkanı- Muhammet Alperen Oruç

2- Geçici Yön. Kur. Başkan Yrd. Yücel Ece Kaya

3- Geçici Sekreter- Kenan Özel

4- Geçici Sayman - Reşat Akın

5- Kurucu Üye- Harun Oruç

6- Kurucu Üye- Beyhan Ünal

7- Kurucu Üye- Murat Kocaağa.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x