Araptepe Konutları ihalesine yoğun ilgi

Araptepe Konutları ihalesine yoğun ilgi

Yenikent Mahallesi Araptepe Mevkii’ndeki kentsel dönüşüm projesinde mülkiyeti Derince Belediyesi’ne ait dairelerin satışı için yapılan ihalede 25 daire için 60 katılımcı dosya vererek talepte bulunurken, 19 daireye teklif verildi.

Editor: Haber Editörü
12 Nisan 2023 - 15:26

Yenikent Mahallesi Araptepe Mevkii’ne depreme dayanıklı, otoparkı bulunan, sosyal ve yeşil alanlara sahip örnek kentsel dönüşüm projesi kazandıran Başkan Aygün’ün öncülüğünde bölgeye 428 daire ve 7 işyerinden oluşan yeni bir yaşam alanı inşa edildi. Yaklaşık 30 bin m² büyüklüğündeki alana yapılan ve 10 bin m2’si yeşil alana ayrılan proje kapsamında Derince Belediyesi kendi payına düşen dairelerden 25 tanesinin açık ihale yöntemi ile satış ihalesini gerçekleştirdi. 2+1, 3+1 ve 4+1 ‘den oluşan dairelerin satışı için yapılan ihale katılımcılardan yoğun ilgi gördü.

19 DAİREYE TEKLİF VERİLDİ
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün komisyon başkanlığında gerçekleşen ihalede 25 daire için 60 katılımcı dosya vererek talepte bulunurken, 19 daireye teklif verildi. Derince Belediyesi Encümen Salonu'nda gerçekleşen ihale kapsamında her bir bağımsız bölüm için ayrı ayrı teklifler verildi. 19 daireye teklif edilen bedeller 1.410.000 TL ile 3.550.000 TL arasında değişti. Başkanlık makamı tarafından yapılan onay işlemi sonrası ihaleyi kazanan katılımcılara daire tapularının devir işlemleri yapılacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x