Kocaeli Haluk Levent ile coştu

Kocaeli Haluk Levent ile coştu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin yaz aylarında kentin 12 ilçesinde organize ettiği Kocaeli’de Yaz Neşesi, Karamürsel ilçesinden başladı.

Editor: Haber Editörü
05 Temmuz 2021 - 10:51

Kordon Sahilinde öğleden sonra başlayan etkinlikler, ilçenin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Yıldönümüne anlam kattı.  Karamürsel’den başlayan etkinlikler Karamürsel Belediyesi ile ortaklaşa olarak düzenlendi. Sevilen sanatçı Haluk Levent'in sahne aldığı ilçe yaz etkinliği, yasaklardan bunalan vatandaşlara iyi geldi.

UNUTULMAZ AKŞAM

Bugün saat 21:00'da başlayan konser kentin farklı yerlerinden pek çok vatandaş katılım gösterirken ünlü sanatçı Haluk Levent, şarkılarıyla Karamürsel'i salladı.  Kocaeli  Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ve Karamürsel Belediye Başkanı İsmail YIldırım'ın da katılım gösterdiği Haluk Levent konseri, izlemeye gelen vatandaşlara unutulmaz bir akşam yaşattı.

YAZ BOYUNCA

Öte yandan, Büyükşehir Belediyesi’nin “Kocaeli’nde Yaz Neşesi Sen de Gel” sloganıyla düzenlediği etkinlikler, yaz ayları boyunca kentin park, bahçe, sahil şeridi ve açık alanlarında devam edecek.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x