Kocaeli’de 136 okulda yüz yüze eğitim başlıyor

Kocaeli'de 136 okulda yüz yüze eğitim başlıyor

Kocaeli'de başlayacak olan yüz yüze eğitimin ayrıntıları belli oldu. Kocaeli'de 15 Şubat'tan itibaren 136 okulda yüz yüze eğitim başlayacak

Editor: Haber Editörü
12 Şubat 2021 - 10:33

Milli Eğitim Bakanlığı’nın aldığı kararla 15 Şubat’ta köy okullarında yüz yüze eğitim başlayacak. Bunun dışındaki okullarda ise eğitim 1 Mart’ta yapılmaya başlanacak. 15 Şubat 2021 tarihi itibariyle Kocaeli genelinde geçerli olmak üzere, Birleştirilmiş sınıf uygulaması yapan tüm ilkokullarda haftada 5 gün yüz yüze eğitim yapılmasına, köy ve seyrek nüfuslu yerleşim yerlerindeki resmî ve özel ilkokullar, ortaokullar ve imam hatip ortaokullarının bütün sınıf seviyeleri ile bu okulların bünyesindeki ana sınıarında haftada 5 gün yüz yüze eğitim yapılmasına, tüm bağımsız resmî anaokulu ve özel eğitim anaokulları ile özel okul öncesi eğitim kurumlarında haftada 5 gün ve günde 6 etkinlik saati olacak şekilde yüz yüze eğitim yapılmasına karar verilmişti.

MİLLİ EĞİTİM AÇIKLADI

Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Kocaeli’de 15 Şubat’tan itibaren 136 okulda yüz yüze eğitim başlayacak. Bu okullarda 979 öğretmen ve 13 bin 219 öğrenci olduğu belirtildi. Kocaeli’de 15 Şubat’ta eğitime başlayacak okulların 58’i anaokulu, 43’ü ilkokul ve 35’inin ortaokul olduğu açıklandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x