Kartepe Hanımeli Pazarı kuruldu

Kartepe Hanımeli Pazarı kuruldu

Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman’ın vaatleri arasında yer alan Kartepe Hanımeli Pazarı hizmete açıldı. Kartepe Hanımeli Pazarı her Çarşamba günü açık olacak.

Editor: Haber Editörü
10 Mart 2022 - 14:28

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın seçim vaatleri arasında yer alan Kartepe Hanımeli Pazarı, Kartepe genelinde gerçekleşen Kadınlar Günü kutlamaları kapsamında düzenlenen törenle açıldı.  Başkan Kocaman’ın ev sahipliğinde açılışa Kartepe Kaymakamı Altuğ Çağlar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Nihat Abiş, Kartepe Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Türker, siyasi parti temsilcileri, meclis üyeleri, muhtarlar, kurum  müdürleri, esnaflar ve Kartepeliler katıldı.


EV EKONOMİSİNE KATKI
Kartepe Hanımeli Pazarı açılışında konuşan Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “ Kartepeli kadınlarımıza hayırlı olsun. Hanımeli pazarı, bölgemize hizmet edecek çok önemli bir yerdir. Kadınlarımızın kendi emekleri ile ortaya koydukları ürünlerin burada satışı yapılacaktır. Bu sayede ev ekonomisine katkı sağlayacaklar. Bundan sonra ki ticari hayatlarında başlangıç olacaktır” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x