Karakadılar: “Disiplin kurulundan bir şey çıkmayacak, biz gider...

Karakadılar: “Disiplin kurulundan bir şey çıkmayacak, biz gider Ali’yi anlatırız sıkıntı yok”

CHP Gençlik Kolları İl Başkanı Av. Zeki Karakadılar, geçtiğimiz günlerde İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına atamasını yaptıkları Ali Sarı’nın disipline verilmesi hakkında açıklama yaptı. Karakadılar, yaptığı açıklamada yine Sarı’nın yanında olduklarını vurguladı.

Editor: Haber Editörü
26 Mart 2021 - 11:50

CHP Gençlik Kolları İzmit İlçe Başkanlığına geçtiğimiz günlerde atanan Ali Sarı’nın disipline verilmesi hakkında konuşan CHP Gençlik Kolları İl Başkanı Av. Zeki Karakadılar, “Versinler o disiplin kurulundan hiçbir şey çıkmayacak. Biz gider Ali Sarı’yı anlatırız sıkıntı yok” dedi.

DOSYA İL’DE

CHP İzmit İlçe Başkanlığı, atamasını tanımadıkları CHP İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ali Sarı’yı il disiplin kuruluna verdi. CHP İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ali Sarı’nın daha önceden sosyal medyada İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet ve ilçe yönetimine yaptığı eleştirileri dosyalayan parti örgütü, dosyayı il disiplin kuruluna teslim etti.

KARAKADILAR, “İZMİT İLÇE BURADA KENDİSİNİ AKLAMAYA ÇALIŞIYOR”

Disipline versinler bu onlara yine eksi yazacak diyen CHP Gençlik Kolları İl Başkanı Av. Zeki Karakadılar, “Ali’ye bir disiplin cezası verilecekse ne için verilecek ben anlamadım. İzmit İlçe burada kendisini aklamaya çalışıyor ama aklayamazsa ne olacak? Bunu düşünüyorlar mı? Facebook’tan açıklama yazıp kaldırıyorlar işte bu kadar siyasetçiler. Söylediklerinin arkasında duramıyorlar. Şimdi Ali’ye ne ceza vereceklerine bakacağız bugüne kadar neden disipline vermemişler de başkan olunca verdiler? Bunları hedeflerine ulaştırmayacağız o disiplin kurulundan hiçbir şey çıkmayacak. Biz gider Ali Sarı’yı anlatırız sıkıntı yok” ifadelerini kullandı.

kartepegazetesi

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x