İzmit Kuruçeşme yolları yenileniyor

İzmit Kuruçeşme yolları yenileniyor

Büyükşehir tarafından İzmit Kuruçeşme Muammer Aksoy, Barış ve Cumhuriyet Mahallesi Karayolu Sokak ile 102. Sokak'ta üstyapı yenileniyor.

Editor: Haber Editörü
03 Ekim 2022 - 12:21

MUAMMER AKSOY VE BARIŞ CADDELERİ
Muammer Aksoy Caddesi'nde pmt serimine başlanıldı. Muammer Aksoy ve Barış caddelerinde İSU tarafından altyapı çalışmaları tamamlanan kısımlarda üstyapı imalatına geçilerek asfaltlama yapılıyor. Yolun temeli plent miks temel serimi sonrası asfaltlanan Muammer Aksoy Caddesi ve Barış Caddesi ile birlikte 950 metre uzunluğa sahip. Her iki cadde de eskimiş parke yol kaldırılarak asfaltlama yapılacak.

KARAYOLU SOKAK ASFALTLANDI
İzmit Cumhuriyet Mahallesi Karayolu Sokak'ta 1.300 ton aşınma, 1.450 ton da binder asfalt serimi yapıldı. Parke kaldırımları yenilenen Karayolu Sokak'ta çalışmalar tamamlandı. 800 metre uzunluktaki Karayolu Sokak'ta gerekli görülen kısımlarda yağmursuyu altyapısı yenilendi. Eskimiş ve bozulmaların meydana geldiği parkeler sökülerek yerine asfalt serildi.


SÖKÜLEN PARKELER DEĞERLENDİRİLİYOR
İzmit Kuruçeşme Mahallesi'nde 102. Sokak, Muammer Aksoy ve Barış caddelerinin eskimiş parkeleri de sökülerek yerine asfalt serimi ve kaldırım yenilenmesi çalışmalarına başlandı. Sökülen parkeler, Büyükşehir’in Solaklar Şantiyesine taşınarak Yol Bakım Timi tarafından Kocaeli genelinde muhtelif zamanlarda yapılan parke onarım çalışmalarında kullanılıyor.

102. SOKAK GENİŞLETİLECEK
Akpınar-TOKİ Konutlarına ulaşımın sağlandığı bağlantı yolu olan 102. Sokak'ta kavşak düzenleme ve yol genişletme çalışmaları yapılacak. 14 metre genişliğe çıkarılacak 102. Sokak asfaltlanarak genişletilecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x