İlçe Milli Eğitim müdürlerinden Sergülen Kurt’a destek

İlçe Milli Eğitim müdürlerinden Sergülen Kurt'a destek

Körfez ilçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Sergülen Kurt aleyhinde bazı sendikacılar ve eğitimciler tarafından başlatılan eleştiri açıklamaları sonrasına İlçe Milli Eğitim müdürleri toplu olarak ziyarette bulunarak destek ve moral verdiler

Editor: Haber Editörü
21 Ocak 2021 - 14:04

Göreve başladıktan sonra ziyaretçi akınına uğrayan Sergülen Kurt’a, yapılan karalama çabasından sonra bunu kabul etmeyen her kesimden eğitimci ve STK yönetimleri, vatandaşlar ziyarette bulundular. Sosyal medya hesaplarından da tepkiler gösterilirken, ilçe milli eğitim müdürleri gurup olarak yaptıkları ziyaretle destek mesajı verdiler. Ziyaret sırasında Sergülen Kurt’a tablo da hediye eden ilçe müdürleri başarılar dileyerek moral verdiler. Sergülen Kurt, yapılanlarla ilgilenmediğini belirterek, kendisine verilen görevi en iyi şekilde yapmak için çalışacağını söyledi.

ZİYARET EDEN MÜDÜRLER

Gerçekleşen ziyarete, İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Derince İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır, Kandıra İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Özkan, Kartepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhat Dilek, Karamürsel İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tayyar Mert katıldılar.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x