Hürriyet Yeşilova sakinleriyle iftarda buluştu

Hürriyet Yeşilova sakinleriyle iftarda buluştu

İzmit Belediyesinin her sene yüksek katılım ile gerçekleştirdiği toplu halk iftarlarının bu sene ilk durağı Yeşilova Mahallesi oldu. İftar programında konuşan Başkan Hürriyet, “Kentin dört bir yanında bu bereketli sofraları kurmaya çalışıyoruz” dedi

Editor: Haber Editörü
03 Nisan 2023 - 10:39

İzmit Belediyesi, Yeşilova Mahallesi’nde verdi. Yeşilova Kapalı Pazar Alanı’nda gerçekleşen iftar programına İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Taştan, Yeşilova Mahalle Muhtarı Ali Filiz ve çok sayıda vatandaş katıldı.

HÜRRİYET, “BİRBİRİMİZE DUA EDELİM”
İftar programında konuşan Başkan Hürriyet, “Beraberce soframızı paylaşmak istedik. Kentin dört bir yanında bu bereketli sofraları kurmaya çalışıyoruz. Halkımızın parasını halkımıza harcamaya çalışıyoruz. Böylesine zorlu ekonomik koşullarda olabildiğince bu sofraları arttırmaya çalışıyoruz. Beraberce dayanışalım, beraberce bu Ramazan Ayı’nda iftar sofralarını paylaşalım. Birbirimize dua edelim ve dayanışma gösterelim. 

“BİZİMLE OLDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Hepinizin Ramazan ayını kutluyorum. Rabbim nice Ramazanlara erişmeyi nasip etsin. Şimdiden Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum. Rabbim bayrama da erişmeye nasip etsin. Ramazan ayında tuttuğunuz bütün oruçlar, yaptınız bütün dualar kabul olsun. Soframızı paylaşmak için bizimle olduğunuz için teşekkür ediyorum” dedi. Yapılan duaların ardından vatandaşlar, oruçlarını açtı.

YÜZLERCE VATANDAŞ İFTARDA BULUŞTU
Yeşilova Kapalı Pazar Alanı’nda gerçekleşen iftara, mahalle sakinleri büyük rağbet gösterdi. Pazar alanındaki masalar Ramazan ayının manevi ikliminde dolup taşarken, vatandaşlardan Başkan Hürriyet’e de büyük ilgi vardı. İftar öncesi ve sonrası Başkan Hürriyet’le fotoğraf çektiren, sohbet eden Yeşilova Mahalle sakinleri, halk iftarı programındaki sıcak buluşma için de Başkan Hürriyet ve ekibine teşekkür etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x