Hocaoğlu: “Cedit’e Hürriyet’in yüreği yetmedi”

Hocaoğlu: “Cedit’e Hürriyet’in yüreği yetmedi”

AK Parti İzmit Belediye Meclis Üyesi Fikret Hocaoğlu, Cedit Kentsel Dönüşüm Projesi üzerinden İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in hala kirli siyaset yaptığını belirterek, “Milleti kandırdınız, şimdi istismar yaparak siyasi rant peşinde koşuyorsunuz. Dün bu projeye başlamaya bile yüreği yetmeyenler, şimdi verdikleri sözü unutup, milleti kandırmaya çalışıyor” dedi.

Editor: Haber Editörü
27 Haziran 2022 - 12:51

 
İzmit Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde ilk iftirayı atanın CHP İl Başkanı Harun Yıldızlı olduğunu hatırlatan Hocaoğlu: “İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’ten hiç kimse medet ummadı. Cedit Mahallesi’nde kentsel dönüşüm projesini tamamlamak AK Parti’nin göreviydi. Biz milletimize verdiğimiz her sözü tutarız. Seçim dönemine girilmesine rağmen geçmiş dönem Belediye Başkanımız orada %90 oranında hak sahipleriyle anlaşmayı bitirmiş, yeni yönetime hazır hale getirmişti”.

CEDİT’İN ÜSTÜNE ATLAYAN HÜRRİYET’Tİ
“Ancak Fatma Hanım, bu işin üstüne atladı. Nasıl olsa anlaşmalar bitmiş ben bu işi yaparım dedi. Ama iş başına gelince yüreği projeye başlamaya bile yetmedi. Çünkü asıl mesele millete hizmet değil, öyle veya böyle bir şekilde kaos çıkartıp, asıl amaç AK Parti’yi yıpratmaktı. Bunun için Cedit halkını acımadan, gözünü kırpmadan feda etti. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız kaç kez kendisine bu projeyi biz yapalım, adı sizin olsun, insanlarımız mağdur olmasın diye uyardığı halde bir yılı aşkın süre bölge halkını siyasi söylemlerle, AK Parti’ye saldırarak oyaladı. Şimdi iki haftalık kredi gecikmesini diline dolayıp, AK Partililer bizi zarar ettirdi diye haksız suçlama yapan Fatma Hanım, Cedit’te bir yıl, Fethiye Caddesi’nde iki yıl belediyeyi uğrattığı zararın nasıl hesabını verecek, orası da ayrı konu”.


 
GERÇEKLER YÜZÜNÜZDE TOKAT GİBİ PATLAYACAK
“Buna rağmen bir yıl sonra Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Cedit’te anlaşmaları bitirip, 90 günde 424 binayı yıktı. CHP İl Başkanı Harun Yıldızlı, bütün bunların ardından hiç sıkılmadan Cedit’i ağzına aldı. Şimdi çıkmış, İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Çetin Sarıca koca koca adamlar bize saldırıyor diyor. Ağlamaktan söz ediyor. Kendi yazdığınız oyunu kendiniz oynuyorsunuz. Vatandaşı hem mağdur edip, hem de zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyorsunuz. Çünkü dün dediğini, bugün yalanlamaktan çekinmeyecek kadar rahatsınız. İzmit’i kandırdınız ama gerçekler çok yakında suratınızda patlayacak, hazır olun”.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x