Gülümse Kafe de iftar yapabilirsiniz

Gülümse Kafe de iftar yapabilirsiniz

İzmit Belediyesi’nin Yahyakaptan’da hayata geçirdiği Gülümse Kafe de bu akşamdan itibaren iftar menüleriyle yeniden hizmete giriyor

Editor: Haber Editörü
07 Nisan 2022 - 12:54

İzmit Belediyesi’nin hayata geçirdiği Yahyakaptan Mahallesi’ndeki Gülümse Kafe de iftar menüleriyle hizmet veriyor. Ramazan ayının başlamasıyla birlikte tadilata giren Gülümse Kafe, bu akşamdan itibaren açılıyor. İki ayrı menü seçeneğinin sunulduğu Gülümse Kafe’de fiyatlar da birçok mekana göre daha uygun rakamlarla sunulacak. Gülümse Kafe’de menüde; günün çorbası, pirinç pilavı, patates kızartması, iftariyelik, tatlı, içecek ve çay ikramı ise sabit tutuldu.

REZERVASYON YAPTIRIN
Ana yemeklerde ise kırmızı etli menü ve beyaz etli menü belirlendi. Kırmızı etli menüde tas kebabı, beyaz etli menüde ise piliç kavurma sunulacak. Kırmızı etli menünün fiyatı 100 TL, beyaz etli menünün fiyatı ise 90 TL olarak belirlendi. Kırmızı et ve beyaz etli iki ayrı menünün sunulduğu Gülümse Kafe’de iftar yapmak için mutlaka rezervasyon yaptırmanız gerekiyor. Rezervasyon için; 0532 683 19 63-0541 353 10 41 arayabilirsiniz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x