Gölcük İşitme Engelliler Kadınlar Voleybol Takımı, Türkiye...

Gölcük İşitme Engelliler Kadınlar Voleybol Takımı, Türkiye Şampiyonu oldu

Türkiye İşitme Engelliler Kadınlar Voleybol Şampiyonası’nda Gölcük İşitme Engelliler Kadınlar Voleybol Takımı Türkiye şampiyonu oldu

Editor: Haber Editörü
09 Şubat 2022 - 15:09

Karabük’te gerçekleştirilen Türkiye İşitme Engelliler Kadınlar Voleybol Şampiyonası’nda Gölcük İşitme Engelliler Kadınlar Voleybol Takımı Türkiye Şampiyonu oldu. Karşıyaka İşitme Engelliler Takımı ile karşı karşıya gelen Gölcük İşitme Engelliler Kadınlar Voleybol Takımı, 3-0 maçı kazandı. Gölcük İşitme Engelliler Kadınlar Voleybol Takımı, şampiyonluk kupasını kaldırırken büyük mutluluk yaşadı. Ayrıca şampiyonada turnuvanın en iyi pasörü Ayşe Sinem Başgöynük, en iyi smaçör Tuğçe Çakmak, en iyi libero Şeyma Tuğsem Gürbüz seçildi.

YILDIRIM’DAN TEBRİK
Gölcük’e çifti mutluluk yaşatan tüm sporcuları ve teknik ekiplerine teşekkür eden Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Gölcük’ümüze çifte Türkiye Şampiyonluğu gururunu ve mutluluğunu yaşatan; Gölcük İşitme Engelliler Erkekler ve Kadınlar Voleybol Takımlarımızı, turnuvanın en iyi pasörü seçilen Ayşe Sinem Başgöynük’ü, en iyi smaçörü seçilen Tuğçe Çakmak’ı, en iyi liberosu seçilen Şeyma Tuğsem Gürbüz’ü, teknik heyetleri, Dernek Başkanlarımız Hasan Bat ve Hasan Aydın'ı ve emeği geçen herkesi can-ı gönülden tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x